Vatanı sen sevdin, Edebiyatını başkaları yapıyor?
Ömer HALİSDEMİR?
Niğdeli vatan ve görev aşığı bir yiğit, çocukluğu toprakla uğraşmakla geçmiş, yani toprak onun her şeyi?!
Vatan onun için En Büyük Toprak parçasıyken ?Ölümden kaçar mı sandın Halis´i?
Ölüme meydan okuyan yiğit?
Ölüm onu sarmışken, ölümü öldürüp ölen yiğit?
Bu nasıl güzel bir Şahadet, herkesin isteyip ama yapamayacağı bir cesaret?
Aramızda bir ?Hasandağ? var, ırak değilsin bize, Bor´un en saf, en değerli madeni?
Cenab-ı Allah şahadetini kabul etsin, Vatan sana minnettar kardeşim, Ömer´im?
Biz Şehitlerimiz için göz yaşı döken bir Millet değiliz, zira Şehitlerimizle birlikte keşke bizde Şehit olsaydık diye ağlarız, bu yüzden göz yaşı dökeriz?
Ölümden korkmayan bir millete, Tank ne yapar? Kurşun ne yapar?
HÖH´den bu kadar sayın Cumhurbaşkanım, meydanlara in dedin ?kelebeğin ateşe koştuğu? gibi ölümüne meydan okuduk, meydanlarda Demokrasi nöbeti dedin, bu Asil millet gündüz işinde gece meydanda nöbette sabaha kadar ?Aslanın avını beklediği? gibi sabır ve cesaretle tüm karanlıklara meydan okuduk? Artık gerisi yargı ve adaletin ve hatta emniyetin meselesi.
Ancak, acizane duygularla sesleniyorum; Yukarda mevzu bahis olan konuların birazcık hatırına sığınarak, bir-iki istirhamımız olacak sayın Cumhurbaşkanım;
– ?Güç Zehirlenmesi? yaşayan, halka tepeden bakan Vali, Milletvekili, Başkan ve yönetici istemiyoruz.
– İki keçiyi dahi güdemeyen basiretsiz zevatları, o´cu-şu´cu-bu´cu diyerek, arkasında vekil var, önünde Başkan var, sağında sendika var, solunda elinin körü var diyerek lütfen makamlara getirmeyiniz LÜTFEN?
Şayet size ve Devletimizin makamlarına ?Adam? lazımsa; adam gibi adamlar var bu meydanlarda, onları ?Gözlerinden? tanırsınız iyi bakın onlara?
Selam ve Dua ile?
