Geçtiğimiz hafta sonu Aksaray tarihi bir gün daha yaşadı.
Devletin zirvesi ilk defa bir arada şehrimizi onurlandırdı.
Sayın Cumhurbaşkanımız Referandum tarihini bütün Dünyaya Aksaray´dan duyurdu ve referandumun ders zili de 15 Nisan olarak çaldı.
Referandumun EVET ŞARKISINDA kamuyu ilk defa Aksaray´da duymuş oldu.
10 Şubat Cuma günü çok şeyin ilkini yaşadık.
Demokrasi tarihinde ilk defa Cumhurbaşkanı ile Başbakan beraberce aynı gün şehrimize geldi.
Sultanhanı Tuz Gölü Doğalgaz depolama tesisleri Türkiye´nin mega projelerinden biri?
Tuz Gölünün BİN YÜZ ve BİN DÖRTYÜZ metre altında gerçekleştirilen mağaralarda depolanacak Doğalgazla Türkiye´nin enerji güvenliği açısından dev bir yatırım gerçekleştirilmiş oldu?
Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım´ın beraberce Aksaray´a gemleri ve çeşitli açılış törenlerini gerçekleştirmeleri bahane idi.
Esas hedef Referandumdu ve Referandumun ders zili de Aksaray´da çaldı.
?Evet!? şarkısını Türkiye ilk defa Aksaray´da duydu; 16 Nisan tarihi ilk defa şehrimizde açıklandı, Şimdi sıra Aksaray´ın ŞAMPİYONLUĞUNDA?
—HEDEF ŞAMPİYONLUK—
Aksaray geçen hafta başında havaların ısınması ile bahar havası yaşanırken Cuma günü kuru ayazın zirvesini yaşadık.
Hükümet Meydanında en çok dikkat çeken olaysa,BAYANLARIN çokluğu ve çat ayaza rağmen hem meydandan bir tanesinin ayrılmayarak saatlerce tezahürat yapmaları erkekleri mağlup etti.
Sayın Başbakan geçmiş referandumlarda YÜZDE SEKSEN ALDUK ÇITAYI YÜZDE DOKSANA ÇIKARMAMIZI İSTİYOR
İnşallah bu defa ilk beşe değil şampiyon biz oluruz.
Referandum için sadece Milletvekilleri, AKPARTİ teşkilatları değil, Hayır cephesini gören herkesin EVET için çalışması vatan borcu?
—SÖZ BAŞBAKAN SÖZÜ—
Söz BİNALİSÖZÜ ise; Hem de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın huzurunda verilmiş söz ise TRENİMİZDE GELECEK, HAVAALANIMIZDA YAPILACAK?
Sayın Başbakan Aksaray´dan bir gün sonra Antalya da STK´ lara hitaben konuşmasında Antalya Burdur, Konya ve Aksaray HIZLI TREN HATTININ müjdesini verdi.
Şu saatten sonra YÜK TRENİ konusunda kim ne derse desin ömrü olan bir yıl sonra rayların döşenmeye başladığına şahit olur?
Kimse ? Acaba?? demesin? Biz ?istemeyiz´?? destekte Havaalanı gelecek.
Söz Cumhurbaşkanı huzurunda BAŞBAKAN SÖZÜ?
