Yazgı, İstanbul´da Okçular Vakfı´nı Ziyaret Etti

Yazgı, İstanbul´da Okçular Vakfı´nı Ziyaret Etti
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul´da birçok ünlü Televizyon kanallarını ziyaret ederek katıldığı canlı yayın programlarıyla hem şehri hem de büyük projelerini tanıtan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, bu kapsamda birçok kurum ve kuruluşu da ziyaret etti.

Başkan Yazgı ve beraberindeki heyet, Fatih Sultan Mehmet Han´ın İstanbul Fethi öncesi Cuma namazını kıldığı Ok Meydanı Namazgahı´nı ve ecdadımızın birçok kahramanlığa imza attığı Okçular Vakfını ziyaret etti.

Başkan Yazgı,  Okçular Vakfını ziyareti sırasında, Okçuluk sanatının inceliklerini ehlinden dinleyerek ok atma talimi gerçekleştirdi.

Okçular Vakfı´nı ziyaretine ilişkin açıklama yapan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, ?Şanlı geçmişimizden günümüze kadar birçok tarihi dokuyu bünyesinde barındıran Okçular Vakfı´nı ziyaret ettik. Faaliyetleri hakkında bilgiler aldık.Geçmişimizden günümüze kadar gelen okçuluk kültürünün yaygınlaşmasını sağlayan başta Okçular Vakfı Başkanı Haydar Ali Yıldız´a ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum?  Şeklinde konuştu.

Başkan Yazgı Okçular Vakfı´nı ziyaretinin anısına Aksaray´ın sembollerinden 800 yıllık tarihi eğri minare maketini ve fincan takımı hediye etti.

Okçular Vakfı yetkilileri de Başkan Yazgı´ya anı olarak içinde ok olan bir tablo hediye ettiler.

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Öğle Bülteni 25 Ekim 2026 öğle Haber Bülteni
Giriş Yap

Aksaray Haberci ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Aksaray Haber Yapay Zeka ile Sohbet Et

AksarayAi ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Merhaba, Ziyaretçi 👋

Bugün nasıl yardımcı olabilirim?

Güncel Yazgı, İstanbul´da Okçular Vakfı´nı Ziyaret Etti

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir