Valilik Dolandırıcılar Hakkında Açıklama Yaptı

Valilik Dolandırıcılar Hakkında Açıklama Yaptı
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

             Aksaray Valiliğinden yapılan basın açıklamasında şunlara yer verildi. Son zamanlarda Sayın Valimizin, Vali Yardımcılarımızın ve Birim Müdürlerimizin isimleri kullanılarak  iş adamlarımız ve hayırsever vatandaşlarımızın ev, iş veya cep telefonlarından arandıkları, çeşitli bahanelerle Valiliğimiz adına bağış ve yardım kampanyası adı altında para talebinde bulunarak dolandırıcılığa teşebbüs ettikleri tespit edilmiştir.

            Valiliğimizin başlattığı herhangi bir yardım kampanyası bulunmadığı gibi, verilen hesap numarasına para aktarılmasını isteyen şahıslarla Aksaray Valiliğinin hiçbir ilgisi bulunmamaktadır.

            Gerek hayırsever vatandaşlarımızın gerekse de şirket yöneticilerimizin böyle bir durumla karşılaşmaları halinde iyi niyetlerini istismar eden bu kişi veya kişilere itibar etmemeleri ve durumun ivedilikle Valilik, Kaymakamlık, Emniyet güçlerine veya Savcılığa iletmeleri kamuoyuna önem ve saygı ile duyurulur.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Öğle Bülteni 21 Ekim 2026 öğle Haber Bülteni
Giriş Yap

Aksaray Haberci ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

AksarayAİ ile Sohbet Et

AksarayAi ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Merhaba, Ziyaretçi 👋

Bugün nasıl yardımcı olabilirim?

Güncel Valilik Dolandırıcılar Hakkında Açıklama Yaptı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir