UFUK AVRUPA PROGRAMINDA YENİ İŞ BİRLİKLERİ GÖRÜŞÜLDÜ

UFUK AVRUPA PROGRAMINDA YENİ İŞ BİRLİKLERİ GÖRÜŞÜLDÜ
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) ve TÜBİTAK tarafından düzenlenen “Ufuk Avrupa” Programı Gazi Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.Araştırma Üniversiteleri ve Bölgesel Kalkınma Üniversitelerinin bilgilendirildiği etkinliğe Aksaray Üniversitesi (ASÜ) heyeti de katıldı. 

ASÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Köse, Spor ve Sağlık Alanında İhtisaslaşma Koordinatörü Prof. Dr. İsmail Bayraklı ve Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörü Doç. Dr. Hüseyin Erdal’ın ASÜ’yü temsil ettiği etkinlikte, ihtisas çalışmalarıyla Ufuk Avrupa programının entegrasyonu görüşüldü. Bilim ve yenilik desteklerinin sağlandığı program ile farklı üniversitelerin daha etkili iş birlikleri kurması amaçlanıyor. 

Rektör Prof. Dr. Alpay Arıbaş, teknolojik ve bilimsel bakımdan ortaya çıkacak yeni fikirler ve işbirliklerini her zaman kıymetli bulduklarını ifade etti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Akşam Kapanışı 21 Ekim 2026 akşam Haber Bülteni
Giriş Yap

Aksaray Haberci ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

AksarayAİ ile Sohbet Et

AksarayAi ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Merhaba, Ziyaretçi 👋

Bugün nasıl yardımcı olabilirim?

Güncel UFUK AVRUPA PROGRAMINDA YENİ İŞ BİRLİKLERİ GÖRÜŞÜLDÜ

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir