Teşvikli yatırımlar 40 bin kişiye istihdam sağlayacak

Teşvikli yatırımlar 40 bin kişiye istihdam sağlayacak
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Kasım 2021 dönemine ait yatırım teşvik belgesi listelerini Resmi Gazete’de yayımladı.

ANKARA (İGFA) – Geçen yılın Kasım ayında 1196 yatırım teşvik belgesi düzenleyen Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, belge alan projelerin yatırım tutarı 27 milyar 763 milyon 746 bin 292 lira olarak hesapladı. Teşvikli yatırımlar, 39 bin 170 kişiye istihdam sağlaması hedeflendi.

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan listelerde ayrıca, 47 yatırım teşvik belgesi iptal edilirken, yine aynı dönemde 272 yatırım teşvik belgesine tamamlama vizesi verildiği gözlendi.

Listede en yüksek teşvik belgeli yatırım 4 milyar 32 milyon 967 bin 806 lira ile Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ’den (BOTAŞ) yer aldı.

Söz konusu Kasım ayında düzenlenen yatırım teşvik belgelerini ulaşmak için tıklayabilirsiniz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Öğle Bülteni 21 Ekim 2026 öğle Haber Bülteni
Giriş Yap

Aksaray Haberci ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

AksarayAİ ile Sohbet Et

AksarayAi ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Merhaba, Ziyaretçi 👋

Bugün nasıl yardımcı olabilirim?

Ekonomi Teşvikli yatırımlar 40 bin kişiye istihdam sağlayacak

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir