ŞEHİTLİĞİN İSTİNAT DUVARI YENİLENİYOR

ŞEHİTLİĞİN İSTİNAT DUVARI YENİLENİYOR
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aksaray Belediyesi Ervah Kabristanlığı yanında bulunan Aksaray Şehitliğinin istinat duvarında deforme olan andezit taşlarını yeniliyor.

Şehitlik içerisinde ve çevresinde temizlik, peyzaj ve yenileme çalışmaları gibi çalışmaları yılın her döneminde hassasiyetle gerçekleştiren Aksaray Belediyesi ekipleri Şehitliğin ihata duvarında bulunan andezit taşların yenilenmesi için çalışma başlattı. İstinat duvarında bulunan bazı taşlar iklim şartları sebebi ile ve çeşitli dış etkenlerle deforme olmuştu.

Belediye ekipleri Şehitlik duvarındaki şehir estetiğini bozan bu görüntüyü ortadan kaldırmak için çalışma başlattı. 180 metrekarelik duvar alanı üzerindeki tüm andezit taşlar yenileri ile değiştirilirken deforme olmuş alanlar boyanarak Ramazan Bayramı öncesinde ziyaretçilere hazır hale getirildi.

Şehitlikte yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer yaptığı açıklamada Şehitliğin temizliği, peyzajı ve deforme olmuş alanlarının yenilenmesi konusunda büyük bir hassasiyet gösterdiklerini belirtti. Başkan Dinçer açıklamalarının devamında şehitliğin şehrin en özel en nadide mekanlarından biri olduğunu ve bu özeni göstermeye gayret ettiklerini ifade etti.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Aksaray Haberci ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.