SEÇİM YASAKLARI DUYURUSU

Aksaray Haber | Aksaray Haberleri | aksarayhaberci | aksaray sondakika haberleri | aksaray güncel |aksaray gündem

SEÇİM YASAKLARI DUYURUSU
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan vekili Dede Özkaraca, basın açıklaması yaparak duyuruda bulundu. YSK´nın Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde oy verme günü uygulayacağı seçim yasakları Resmi Gazete´nin mükerrer sayısında yayımlandı. Oy verme süresince bütün kahvehane, kıraathane ve internet kafeler gibi bütün umumi eğlence yerleri kapalı olacak, eğlence yeri niteliğindeki lokantalarda yalnız yemek verilebilecek.

Oy verme süresince kahvehane, kıraathane ve internet kafeler gibi bütün umumi eğlence yerleri kapalı olacak. Eğlence yeri niteliğindeki lokantalarda yalnız yemek verilebilecek.31 Mart seçimlerinde oy verme işlemi Batıda illerinde oy verme işlemi saat 08.00´de başlayıp, saat 17.00´de sona erecek. Dolayısıyla seçim günü; kahvehane, kıraathane ve internet kafeler saat 08.00 ? 17.00 arasında kapalı olacak.

Ayrıca seçim günü sabah saat 06:00´dan gece saat 24:00´e kadar alkollü içki satılmayacak ve servis edilmeyecek. Eğlence yeri niteliğindeki lokantalarda yalnız yemek verilebilecek. Alkol satışı ve servisi gece saat 24.00´e kadar yasak olacağı esnaflarımıza önemle duyurulur dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Sabah Bülteni 24 Ekim 2026 sabah Haber Bülteni
Giriş Yap

Aksaray Haberci ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Aksaray Haber Yapay Zeka ile Sohbet Et

AksarayAi ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Merhaba, Ziyaretçi 👋

Bugün nasıl yardımcı olabilirim?

Güncel SEÇİM YASAKLARI DUYURUSU

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir