Organ naklinde marka üniversiteden bir ilk

Organ naklinde marka üniversiteden bir ilk
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akdeniz Üniversitesi başarılarına bir yenisini daha ekleyerek, ilk kez 4’lü çapraz böbrek nakli gerçekleştirdi.

ANKARA (İGFA) – Üniversite hastaneleri eğitim, araştırma ve geliştirmedeki kıymetli çalışmalarıyla dünyaya örnek olmaya devam ediyor.

Organ nakli konusunda marka olan Akdeniz Üniversitesi’nden başarılı bir operasyona ilişkin haberi Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, sosyal medya hesabından paylaştı.

Özvar, Akdeniz Üniversitesi’nin başarılarına bir yenisini daha ekleyerek ilk kez 4’lü çapraz böbrek nakli gerçekleştirdiğini duyurdu.

Başkan Özvar, aynı anda 8 ameliyathanede, çok sayıda cerrahi ekibin eş zamanlı çalıştığı domino nakli başarıyla tamamlayan Organ Nakli Merkez Müdürü Prof. Dr. Ömer Özkan ve tüm ekibini tebrik ederek, operasyonun videosu ve hikayesini paylaştı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Aksaray Haberci ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.