Nevşehir’de yeni TOKİ’ye giden yollarda çalışma

Nevşehir'de yeni TOKİ'ye giden yollarda çalışma
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nevşehir Belediyesi tarafından, TOKİ 5. Etap 1410 Konutların bulunduğu alan ile Terminal Kavşağı arasındaki yolda gerçekleştirilen çalışmalar tamamlandı. Yaklaşık 2 km uzunluğundaki yolda sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi.

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, Bekdik Mahallesi’nde yapımı tamamlanan TOKİ 1410 Konut bölgesi ile Terminal Kavşağı arasında yapımına bir süre önce başlanılan yol yapım çalışması sona erdi. Gerek şehir merkezinden buraya gidecek gerekse de buradan şehir merkezine gelecek olan araç sürücülerinin Aksaray Yolu trafiğine girmeden kolayca ulaşımlarını sağlayabilmesi için yapılan yol 10 metre genişliğinde ve 2 km uzunluğunda oldu.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince sıcak asfalt serimi yapılan yolda bugün çizgi çalışması gerçekleştirilerek yol trafiğe açıldı.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Aksaray Haberci ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.