Kırşehir Mucur’a TOKİ yapılacak

Kırşehir Mucur’a TOKİ yapılacak
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KIRŞEHİR (İGFA) – Kırşehir’in Mucur ilçesinde yapılması planlanan TOKİ projesi ile ilgili müjdeyi Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz verdi.

TOKİ’nin Mucur’a yapacağı konut projesi ile ilgili teknik detay ve kullanım alanlarıyla ilgili bilgi veren Başkan Yılmaz, 80 kişinin çalıştırılması planlanan projenin hafriyat çalışmalarının 7 ay, inşaat çalışmalarının ise 8 ay süreceği ve toplamda 15 ayda tamamlanacağını kaydetti.

Faaliyetin gerçekleştirileceği 43 bin 843 metrekarelik alanda oluşacak hafriyatın Mucur Belediyesi’nin göstereceği hafriyat döküm alanına taşınacağını belirten Başkan Yılmaz, projenin inşaat ve iskan aşamasındaki su ihtiyacının saha çevresinde yer alan yerel yönetimin mevcut şebeke bilgileri ile yüklenici tarafından sağlanacağını söyledi. Yılmaz, herhangi bir yeraltı su kaynağının kullanımın söz konusu olmadığı toplu konut projesiyle ilgili ayrılan park ve rekreasyon alanının ise yaklaşık 8 bin metrekare olduğunu kaydetti.   

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Öğle Bülteni 22 Ekim 2026 öğle Haber Bülteni
Giriş Yap

Aksaray Haberci ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

AksarayAİ ile Sohbet Et

AksarayAi ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Merhaba, Ziyaretçi 👋

Bugün nasıl yardımcı olabilirim?

Bölgesel Kırşehir Mucur’a TOKİ yapılacak

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir