İtalya’ya ‘Milli’ transfer

İtalya'ya 'Milli' transfer
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Hentbolcu Ayşenur Sormaz, İtalya’nın Ferrara takımına transfer oldu.

ANKARA (İGFA) – Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde Anadolu Üniversitesi’nde sol oyun kurucu olarak forma giyen ve A Milli Kadın Hentbol Takımı oyuncusu Ayşenur Sormaz, İtalya’nın Ariosto Pallamano Ferrara takımına transfer oldu.

Anadolu Üniversitesi’nde bu yıl oynadığı 9 maçta 51 gol kaydeden 22 yaşındaki Ayşenur Sormaz, Rize Ardeşen doğumlu ve daha önce EGO Spor, Muratpaşa Belediyespor takımlarında forma giydi. Ayşenur Sormaz son olarak A Milli Kadın Hentbol Takımı’nın geçtiğimiz Ağustos ayında 5. İslami Dayanışma Oyunları’nda şampiyon olan kadrosunda yer almıştı.

Transferi ile ilgili görüşlerini aktaran milli oyuncu Ayşenur Sormaz, “Yurt dışında forma giymek kariyerime olumlu katkılar sağlayacağı için benim öncelikli hedeflerimden biriydi. İtalya ligi de bu anlamda bana önemli kazanımlar sağlayacak buna eminim. Çok heyecanlıyım benim için güzel bir deneyim olacak. İtalya’da bir hentbolcu olarak ülkemi de iyi şekilde temsil etmek için elimden gelen her şeyi yapacağım.” şeklinde konuştu.

Seri A’da Securfox Ferrara adıyla mücadele eden Ariosto Pallamano Ferrara, 12 maçta 10 puanla 8. sırada yer alıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Akşam Kapanışı 21 Ekim 2026 akşam Haber Bülteni
Giriş Yap

Aksaray Haberci ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

AksarayAİ ile Sohbet Et

AksarayAi ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Merhaba, Ziyaretçi 👋

Bugün nasıl yardımcı olabilirim?

Spor İtalya’ya ‘Milli’ transfer

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir