İlk İş Yerim’de kuralar 15 Mart’ta çekiliyor

İlk İş Yerim'de kuralar 15 Mart'ta çekiliyor
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 12 ilde 3 bin 106 işyeri için 15 Mart’ta kuraların çekilmeye başlanacağını duyurdu.

ANKARA (İGFA) – “İlk İş Yerim”de kura tarihi belli oldu.

Kura tarihlerini Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum sosyal medya hesabından duyurdu.

250 alt sektörü harekete geçiren proje kapsamında istihdamın desteklendiği gibi vatandaşların da iş sahibi olacağını ifade eden Bakan Kurum, konut ve arsa kuralarının devam ederken, işyerleri ile ilgili de kura çekimlerine 15 Mart itibariyle başlayacaklarını açıkladı. 

Bu arada “İlk Evim Arsa” projesine ilişin 13-17 Mart 2023 tarihleri arasında 23 ilde 21 bin 120 hak sahibi için yapılacak kuraların tarihleri ve çekim merkezleri şöyle:

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Akşam Kapanışı 19 Ekim 2026 akşam Haber Bülteni
Giriş Yap

Aksaray Haberci ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

AksarayAİ ile Sohbet Et

AksarayAi ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Merhaba, Ziyaretçi 👋

Bugün nasıl yardımcı olabilirim?

Güncel İlk İş Yerim’de kuralar 15 Mart’ta çekiliyor

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir