Hakim ve savcıların yükselme kararı Resmi Gazete’de

Hakim ve savcıların yükselme kararı Resmi Gazete'de
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2023 yılı sonu itibariyle birinci sınıfa ayrılma incelemesine tabi tutulan 26’sı idari yargıda olmak üzere toplamda 82 hakim ve 28 savcının isimleri bugünkü Resmi Gazete’de yayımlandı.

ANKARA (İGFA) – Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Başkanlığı, 31 Aralık 2023 tarihi itibariyle 1. dereceye yükselip ilk defa 1. sınıfa ayrılma incelemesine tabi tutulan adli ve idari yargı hakimleri ile Cumhuriyet başsavcı ve savcılarını belirledi.

Söz konusu isimler bugün Resmi Gazete’de yayımlandı. HSK, sürelerini bitirdikleri halde listede adlarını göremeyenlerin 30 gün içinde HSK’ya yazılı başvurarak durumlarının incelenmesini isteyebileceklerini bildirdi.

HSK’nın bugünkü yayımladığı isim listesine ulaşmak için tıklayabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Akşam Kapanışı 25 Ekim 2026 akşam Haber Bülteni
Giriş Yap

Aksaray Haberci ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Aksaray Haber Yapay Zeka ile Sohbet Et

AksarayAi ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Merhaba, Ziyaretçi 👋

Bugün nasıl yardımcı olabilirim?

Güncel Hakim ve savcıların yükselme kararı Resmi Gazete’de

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir