ERTÜRK: DUALAR VE SAMİMİ DESTEKLERLE BAŞARACAĞIZ

ERTÜRK: DUALAR VE SAMİMİ DESTEKLERLE BAŞARACAĞIZ
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir esnaf ziyaretinde tanıştığı 80 yaşındaki Hafize Tekin’i evinde ziyaret eden, birlikte iftar açan ve hayır duasını alan Millet İttifakı Milletvekili Adayı Ali Abbas Ertürk, samimi dualar ve desteklerle başarıya ulaşacaklarını söyledi.

6 Şubat depreminde Malatya’daki evi yıkılan ve bir oğlu ile torunlarını kaybeden 80 yaşındaki Hafize Yiğit, yaşananların ardından memleketi Aksaray’a döndü ve yeni bir hayata başladı. Önceki gün bayram hazırlıkları için şehir merkezinde olan Hafize teyze, esnafları ziyaret eden Ali Abbas Ertürk’le tanıştı. Hem ekonomik durum hem de yaklaşan seçimler hakkında Ali Abbas Ertürk’le ayaküstü sohbet eden Hafize teyze, Ertürk’ün sohbetini çok sevdi ve kendisini evine iftar açmaya davet etti. Ertürk de bu davete kayıtsız kalmadı ve 24 saat sonra Hafize teyzeyle bir araya geldi. Ertürk’ü kapıda dualarla karşılayan Hafize teyze, bu ülkeyi çok sevdiğini ve bu ülkeyi çok seven insanlara destek olmak gerektiğini söyledi. “Edirne’den Van’a kadar, benim güzel bir yurdum var; ister savaş ister barış, vermem ondan ben bir karış” şiiriyle vatan sevgisini anlatan Hafize teyze, Ali Abbas Ertürk’ün de bu ülkeyi ve milleti çok sevdiğini söyledi. Ertürk’le kısa süre önce tanıştıklarını ifade eden Hafize teyze, “Sohbeti, samimiyeti ve vefası ile Ali Abbas da benim bir oğlum oldu. Çok efendi, hatırlı, hayırlı, bilgili, vatan aşığı bir genç… O, bu şehre de bu ülkeye de bu millete de en iyi hizmetleri yapar. Allah onun yolunu açık etsin” dedi. Ali Abbas Ertürk de Hafize Yiğit’e öncelikle yaşadığı deprem felaketi münasebetiyle geçmiş olsun, kaybettiği evladı ve torunları için de başsağlığı dileklerini iletti. Bu gibi felaketlerin bir kere daha yaşanmaması temennisinde bulunan Ertürk, “Allah’tan Hafize teyzemiz ve tüm depremzedeler için sabır diliyoruz. Onların sorunlarının bir an evvel çözüme kavuşturulması için de elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Tüm milletin sorunlarını çözmek için çıktığımız bu yolda, aldığımız hayır dualar ve samimi desteklerle başarıya ulaşacağız. Hafize teyzemizi çok sevdik, evinde, sofrasında bulunduk, dualarını aldık, hayat tecrübelerini dinledik… Allah ona sağlıklı bir ömür versin” dedi. 

Ziyareti esnasında Ali Abbas Ertürk’e CHP İl Başkanı Hacı Ali Keleş ve Merkez İlçe Başkanı Ayfer Zengin ile DEVA Partisi İl Başkanı Şahin Arıbaş da eşlik etti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Sabah Bülteni 21 Ekim 2026 sabah Haber Bülteni
Giriş Yap

Aksaray Haberci ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

AksarayAİ ile Sohbet Et

AksarayAi ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Merhaba, Ziyaretçi 👋

Bugün nasıl yardımcı olabilirim?

Siyaset ERTÜRK: DUALAR VE SAMİMİ DESTEKLERLE BAŞARACAĞIZ

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir