Dursun Ali Erzincanlı ASÜ´ lüler ile Buluştu

Dursun Ali Erzincanlı ASÜ´ lüler ile Buluştu
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Öğrenci Konseyi Başkanlığı, Mevlana´nın vuslatının 742´nci yıldönümü ve yaklaşan Mevlit Kandili münasebetiyle bir ?Şiir Dinletisi? düzenledi. ASÜ Konferans Salonu´ndaki etkinlikte Şair Dursun Ali Erzincanlı sahne aldı.

Kur´an tilavetinin ardından programın açılış konuşmasını yapan Öğrenci Konseyi Başkanı Hikmet Yılmaz, Peygamberimizin, ?Teşekkür etmeyi bilmeyen şükretmeyi öğrenemez? hadisini anımsattı ve ?Şiir dinletimizi gerçekleştirmemizde bizden desteğini esirgemeyen Rektörümüz Prof. Dr. Yusuf Şahin´e, üniversite yönetimine, Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığına ve Öğrenci Konsey Başkanlığı Yönetimine çok teşekkür ediyorum? dedi. Yılmaz, sözlerinin son bölümünde, bu hafta Bayırbucak Türkleri için yardım kampanyası başlatacaklarını da belirterek, ?ASÜ olarak battaniye ve çocuk bezi konusunda yaşanan eksiklikleri biz gidermek istedik. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim? dedi. Rektör Prof. Dr. Yusuf Şahin ise, şiir dinletisinin düzenlenmesinde emeği olanlara teşekkür ederek, ?Keyifli bir akşam geçirmenin ötesinde, böylesi organizasyonlar bizleri biraz da düşünmeye sevk etmelidir? tavsiyesinde bulundu.

Yapılan açılış konuşmalarının ardından Dursun Ali Erzincanlı sahneye çıktı. Şiirleriyle Peygamber Efendimizin hayatını ve o dönem yaşananları anlatan Erzincanlı, ?Allah ahlakımızı Peygamberimizin ahlakı eylesin. Bizleri bir araya getiren Allah´a şükürler olsun. Buna vesile olan herkese çok teşekkürler? dedi. Etkinlik yaklaşık 1,5 saat sürdü.   

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Aksaray Haberci ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.