Devlet korumasından yararlanan 958 genç kamuya atanacak

Devlet korumasından yararlanan 958 genç kamuya atanacak
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının koruması altında yetişmiş toplam 958 genç, 27 Eylül’de düzenlenecek kura töreniyle kamu kurum ve kuruluşlarına atanacak

ANKARA (İGFA) – Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının kurum ve kuruluşlarında yetişmiş ve sosyal hizmet modellerinden yararlanmış 958 genç kamuda istihdam edilecek.

Sosyal Hizmetler Kanunu kapsamında kamuda görevlendirilecek gençlerin tercih başvuruları 8-20 Eylül’de alındı.

Başvuru yapan gençlerin atama töreni, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ın da katılımıyla noter huzurunda 27 Eylül’de gerçekleştirilecek. Törende toplam 958 kişi mezuniyet durumlarına göre kamudaki öğretmen, avukat, mühendis, eczacı, diyetisyen, psikolog, arkeolog, sosyolog, sağlık teknisyeni, teknisyen, tekniker, sağlık teknikeri, memur kadrolarına atanacak.

Atama sonuçları https://sosyalatama.aile.gov.tr/ adresli internet sitesinden duyurulacak.

2828 sayılı Sosyal Hizmetler Kanunu uyarınca devlet korumasından yararlanmış gençler, kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam ediliyor. Bu çerçevede Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca yılda üç kez Mayıs, Eylül ve Aralık aylarında kamuya atama yapılıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Akşam Kapanışı 21 Ekim 2026 akşam Haber Bülteni
Giriş Yap

Aksaray Haberci ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

AksarayAİ ile Sohbet Et

AksarayAi ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Merhaba, Ziyaretçi 👋

Bugün nasıl yardımcı olabilirim?

Güncel Devlet korumasından yararlanan 958 genç kamuya atanacak

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir