Depremzedelere su 1 lira

Depremzedelere su 1 lira
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABB Başkanı Mansur Yavaş, depremzede vatandaşların Ankara’da bir eve yerleşmeleri durumunda su aboneliklerinde güvence ve açma bedeli alınmayacağını, DASK ücreti istenmeyeceğini ve 10 metreküpe kadar 1 TL’den su temini sağlanacağını açıkladı.

ANKARA (İGFA) – Ankara’da bir eve yerleşen depremzede vatandaşların su aboneliğinde; güvence ve açma bedeli alınmayacak, DASK ücreti istenmeyecek. Ayrıca su temini 10 metreküpe kadar 1 TL’den sağlanacak.

Depremzedelerin abone işlemleri sadece kimlik ve ikametgah belgeleri ile yapılacak.

“TÜM DESTEĞİMİZLE YANINIZDAYIZ”

Uygulamayı sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla duyuran ABB Başkanı Mansur Yavaş, şu ifadeleri kullandı:

“Ankara’ya gelen depremzedelerimizin yerleşme süreçlerini kolaylaştırmak adına su aboneliklerinde; güvence ve açma bedeli almayacak, DASK istemeyecek ve 10 metreküpe kadar1 TL’den su temini sağlayacağız. Kuracağınız yeni hayatta biz tüm desteğimizle yanınızdayız.”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Aksaray Haberci ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.