Denizli’deki çocuk istismarı iddiasına Bakanlık müdahil olacak

Denizli'deki çocuk istismarı iddiasına Bakanlık müdahil olacak
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Denizli’de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebeğin tedavisi sürüyor. Çocuk, tedavi sonrası devlet korumasına alınacak.

ANKARA (İGFA) – Denizli’de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bir bebeğin vücudunda çeşitli yaralar oluştuğu haberleri üzerine Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bir açıklama yaptı.

Olayın emniyet birimlerine ulaşmasının ardından il müdürlüğü ekipleri hemen harekete geçti.

Hastanede tedavisi devam eden çocuğun, tedavi sürecinin tamamlanmasının ardından devlet korumasına alınacağı belirtildi.

Bakanlık, dava sürecine müdahil olarak çocuğun hakkını savunacak ve ilgili kişilerin en ağır cezayı alması için süreci yakından takip edeceğini duyurdu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Akşam Kapanışı 26 Ekim 2026 akşam Haber Bülteni
Giriş Yap

Aksaray Haberci ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Aksaray Haber Yapay Zeka ile Sohbet Et

AksarayAi ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Merhaba, Ziyaretçi 👋

Bugün nasıl yardımcı olabilirim?

Güncel Denizli’deki çocuk istismarı iddiasına Bakanlık müdahil olacak

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir