CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MİSAFİRİ OLARAK KÜLLİYE’DE AĞIRLANACAK

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MİSAFİRİ OLARAK KÜLLİYE’DE AĞIRLANACAK
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AYAKKABI TAMİRCİSİ TURGUT KILIÇ’IN MERHAMETİ HERKESİN YÜREĞİNE DOKUNDU
Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, hafta sonu sosyal medyada yayınlanan ve biranda Türkiye’nin gündemine oturan 58 yaşındaki ayakkabı tamircisi Turgut Kılıç’ın merhameti ve duygusunu yansıtan videosu ile ilgili konuştu. Çöpe atılan ekmeleri toplayıp kuşlara vermesi ve samimiyeti ile herkesin gönlüne taht kuran ayakkabı tamircisi Turgut Kılıç’ın 1 Mayıs’ta Külliyede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın misafiri olacağını belirten Belediye Başkanı Dinçer, külliye gitmesi için makam aracını Turgut Kılıç’a tahsis ettiğini açıkladı.

Tacin Mahallesi eski sanayi bölgesinde uzun yıllardır ayakkabı tamirciliği yapan 58 Yaşındaki Turgut Kılıç, çöpe atılan ekmekleri toplayarak kuşlara veriyor. Ayakkabı tamircisi Turgut Kılıç, samimiyeti ve içtenliğini yansıtan videosu hafta sonu Türkiye gündemine oturdu.  
Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, ayakkabı tamircisi Turgut Kılıç’a ulaşarak davranışından ötürü kendisine teşekkür etti. Başkan Dinçer, kendi kişisel sosyal medya hesabından Turgut Kılıç’ın videosunu paylaştı.  
Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, gündem olan konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Turgut Amcamızın duyguları ve hissettikleri hepimizi derinden etkiledi. Aynı zamanda bizlere örnek oldu. 

Turgut Amcamızın yaşadığı deneyim, aslında toplumsal dayanışmanın ve insani duyarlılığın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlattı. Kendisi çöplerden topladığı ekmekleri kuşlara veriyor. Bu konuda hissetleri ve duyguları kalplere dokundu. Bizler Turgut Amcamızı örnek alıyoruz. Turgut Amcamıza duyarlı davranışından dolayı bir kez daha teşekkür ediyor, onun gibi güzel bir insanın aramızda olduğu için gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 1 Mayıs programına Turgut Kılıç’ın davet edildiğini hatırlatan Başkan Dinçer, “Külliye gitmesi için makam aracımı Turgut Amca’ya tahsis ettiğimi söyledim. Kendisi bu habere çok sevindi. Programa katılmaktan mutluluk duyacağını belirtti” şeklinde konuştu.

Tacin Mahallesi’nde küçük bir atölyede ayakkabı tamirciliği yapan Turgut Kılıç’ın gündem olan videosunda “Allah’ın Rızasını arıyorum. Bir çocuğun duasında olabilir mi diye? Yaşlıda arıyorum,

gençlerde arıyorum. Her yerde arıyorum. Çöplerden ekmek topluyorum. Kuşlara veriyorum. Suları biterse su dolduruyorum” diyerek duygu dolu anlar yaşanmıştı.  
 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Öğle Bülteni 23 Ekim 2026 öğle Haber Bülteni
Giriş Yap

Aksaray Haberci ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Aksaray Haber Yapay Zeka ile Sohbet Et

AksarayAi ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Merhaba, Ziyaretçi 👋

Bugün nasıl yardımcı olabilirim?

Güncel CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MİSAFİRİ OLARAK KÜLLİYE’DE AĞIRLANACAK

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir