ÇOCUKLARIN DOYASIYA EĞLENECEĞİ ÇOCUK ŞENLİĞİ CUMA GÜNÜ BAŞLIYOR

ÇOCUKLARIN DOYASIYA EĞLENECEĞİ ÇOCUK ŞENLİĞİ CUMA GÜNÜ BAŞLIYOR
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aksaray Belediyesi çocukların eğlenerek öğrenmelerine destek olmak amacı ile yaptığı etkinliklere bir yenisini daha ekliyor.  Geçtiğimiz günlerde çocuklar için Bilim Festivali ve çocuk festivali Düzenleyen Aksaray Belediyesi, çocukların doyasıya eğleneceği çocuk şenliğine ev sahipliği yapacak.

Toki Genç Osman Parkında yapılacak olan Çocuk Şenliğinde iki gün boyunca ücretsiz olarak etkinlikler ve gösteriler düzenlenecek. 16 Eylül Cuma Günü saat 18.30’da başlayacak olan şenlik Altan Show ile başlayacak. TRT çocuğun sevimli karekterleri Limon ve Zeytin çocuk tiyatrosu ile devam edecek. Saatler 20.30’u gösterdiğinde ise yetişkinler için Yılmaz Çil Konseri düzenlenerek çocuk şenliğinin ilk günü tamamlanmış olunacak. 17 Eylül Cumartesi günüde saat 18.30’da yine Altan Show ile başlayan şenlik Aslan Çocuk Tiyatrosu ile devam edecek. Yüzlerce çocuğun bir arada eğlenme fırsatı bulacağı çocuk şenliği 20.30’da düzenlenecek DJ Wokki konseri ile sona erecek.

Çocuklar için yılın her döneminde şenlikler ve festivaller düzenlediklerini belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yaptığı açıklamada tüm çocukları çocuk şenliğine davet etti. Yoğun katılım olması beklenen şenliğe Başkan Dinçer tüm çocukları davet etti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Öğle Bülteni 23 Ekim 2026 öğle Haber Bülteni
Giriş Yap

Aksaray Haberci ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Aksaray Haber Yapay Zeka ile Sohbet Et

AksarayAi ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Merhaba, Ziyaretçi 👋

Bugün nasıl yardımcı olabilirim?

Yerel ÇOCUKLARIN DOYASIYA EĞLENECEĞİ ÇOCUK ŞENLİĞİ CUMA GÜNÜ BAŞLIYOR

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir