Başkan Yazgı ve Ak Parti Heyeti, Efor Avm´de Esnafları ve Vatandaşları Ziyaret Etti

Başkan Yazgı ve Ak Parti Heyeti, Efor Avm´de Esnafları ve Vatandaşları Ziyaret Etti
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve Ak Parti Aksaray İl Başkanlığı heyeti, 16 Nisan´da yapılacak Halkoylamasının tanıtımı kapsamında çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Kadın Kolları Başkanı Fazilet Zehra Köktaş, Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci, Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer, EFOR alış veriş merkezinde esnafları ve vatandaşları ziyaret ettiler.

Başkan Yazgı ve beraberindeki Ak Parti heyeti, alış veriş merkezi içerisindeki esnafları tek tek ziyaret ederek, hasbihalde bulundu.

Başkan Yazgı ve beraberindeki heyet, esnaflar ve vatandaşlarla yaptıkları sohbet sırasında

16 Nisan´da yapılacak olan Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Referandumu (Halkoylaması) hakkında bilgiler aktardılar. Başkan Yazgı, Yeni Hükümet Sistemi´nin önemini ve Türkiye´ye yapacağı kazanımlarını anlattı.

Esnaflar ve vatandaşlar ise 16 Nisan´da yapılacak referandumda Türkiye´nin geleceği için EVET diyeceklerini kaydettiler.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Öğle Bülteni 27 Ekim 2026 öğle Haber Bülteni
Giriş Yap

Aksaray Haberci ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Aksaray Haber Yapay Zeka ile Sohbet Et

AksarayAi ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Merhaba, Ziyaretçi 👋

Bugün nasıl yardımcı olabilirim?

Güncel Başkan Yazgı ve Ak Parti Heyeti, Efor Avm´de Esnafları ve Vatandaşları Ziyaret Etti

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir