Bakü’de Aksaray Konuşuldu

Bakü’de Aksaray Konuşuldu
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ve Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cüneyt Göktaş, Azerbaycan’ın Başkenti Bakü’de düzenlenen ve altı ülkenin iş insanlarının katıldığı Türk Dili Konuşan Ülkeler İş Forumu’na katıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun iş birliğinde, Azerbaycan’daki iş imkânlarını içeren bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Türkiye’nin Bakü Büyükelçisi Erkan Özral ve Ticaret Müşaviri Ahmet Ataker öncülüğündeki toplantıda karşılıklı ticaretin artırılmasına dönük imkânlar dile getirildi.
Daha sonra Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki oda/borsa başkanlarından oluşan heyet, resmi ziyaretlerde bulunmak üzere Bakü’ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşıladı.
Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ve Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cüneyt Göktaş, Türk Dili Konuşan Ülkeler İşbirliği Konseyi’nin 7. Zirvesi nedeniyle Bakü’ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir müddet sohbet ederek Aksaray için istişarelerde bulundu.
 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Akşam Kapanışı 23 Ekim 2026 akşam Haber Bülteni
Giriş Yap

Aksaray Haberci ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Aksaray Haber Yapay Zeka ile Sohbet Et

AksarayAi ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Merhaba, Ziyaretçi 👋

Bugün nasıl yardımcı olabilirim?

Güncel Bakü’de Aksaray Konuşuldu

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir