ATSO Üyeleri Seramik Banyo Mutfak Fuarına Katıldı

ATSO Üyeleri Seramik Banyo Mutfak Fuarına Katıldı
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Aksaray Ticaret ve sanayi Odası üyelerini Türkiye´nin en önemli fuar organizasyonları ile buluşturmaya devam etti. ATSO  üyelerinin sektörlerindeki yenilikleri takip ettikleri fuar İstanbul UNICERA (28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı) oldu.

Markaların en yeni tasarım ve ürünlerini sergilendiği Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 28. kez kapılarını dünyaya açtı. İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi´nde gerçekleştirilen fuara 13 ülkeden yaklaşık 377 sektör temsilcisi katıldı

ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, ?TÜYAP tarafından organize edilen, ve alanında dünyanın en büyük fuarları arasına adını yazdıran  UNICERA, Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarına sektörde yer alan üyelerimizi buluşturduk.

Türk seramik sektörünün uluslararası rekabet gücünü sergilediği önemli platformlardan biri olan Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı´nda üyelerimiz adına da önemli ve alıcılarla tanışma ve iş birliği imkanı sağladığı bir gerçek. Fuarlar, dünyadaki sektörel gelişmelerin hızlıca sektör temsilcilerine aktarıldığı, insanların yeniliklerden hızlı bir şekilde haberdar olduğu, yeni müşterilere ve yeni ürünlere ulaşımın en kolay ve etkili olduğu organizasyonlardır. Bu tür organizasyonlarda hem ülkemizden hem de diğer ülkelerden sektör temsilcileri ile bir araya gelmek, onlarla tanışmak da sektörel gelişmelerden anında haberdar olunan en etkili yöntemlerindendir. Bu yüzden fuar organizasyonlarına sık sık katılmaya devam edeceğiz? şeklinde konuştu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Sabah Bülteni 21 Ekim 2026 sabah Haber Bülteni
Giriş Yap

Aksaray Haberci ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

AksarayAİ ile Sohbet Et

AksarayAi ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Merhaba, Ziyaretçi 👋

Bugün nasıl yardımcı olabilirim?

Ekonomi ATSO Üyeleri Seramik Banyo Mutfak Fuarına Katıldı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir