ASİAD Emniyet Müdürü Karabağı Ziyaret etti

ASİAD Emniyet Müdürü Karabağı Ziyaret etti
Google'da Abone Ol
2
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Aksaray Sanayici ve İş Adamları derneği (ASİAD) Başkanı Ramazan Altınsoy ve yönetim kurulu üyeleri Aksaray İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ´ı ziyaret etti.
ASİAD Başkanı Ramazan Altınsoy, Aksaray İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Ali Karabağ´a hayırlı olsun dileklerinde bulunarak derneğin amaç ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi. 
ASİAD Başkanı Ramazan Altınsoy 10 Nisan Polis haftası münasebtiylede; ´172 yıllık bilgi birikimini modern çağın imkanlarıyla birleştirerek kendini sürekli geliştiren polis teşkilatının dünya çapında önde gelen teşkilatlardan biri olduğunu´ söyledi. Polisin, vatandaşın can ve mal emniyeti ile kamu huzurunu korumak amacıyla 24 saat görev yaptığını ifade ederek, “Tüm polislerimizin 10 Nisan Polis Haftası´nı kutluyorum” diye konuştu.
Aksaray İl Emniyet müdürü Ali Karabağ ise yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getirerek ASİAD yönetim kurulu Başkanı Ramazan Altınsoy´a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini iletti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

2 Yorum

  1. sdasd

  2. sdasdasdasd

Akşam Kapanışı 25 Ekim 2026 akşam Haber Bülteni
Giriş Yap

Aksaray Haberci ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Aksaray Haber Yapay Zeka ile Sohbet Et

AksarayAi ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Merhaba, Ziyaretçi 👋

Bugün nasıl yardımcı olabilirim?

Güncel ASİAD Emniyet Müdürü Karabağı Ziyaret etti

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir