Ankara Büyükşehir’den şehir hastanelerine sahur ikramı

Ankara Büyükşehir'den şehir hastanelerine sahur ikramı
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Etlik ve Bilkent Şehir Hastanelerinde sahur vakti vatandaşlara sıcak çorba, kumanya ve kahvaltı tabağından oluşan sahur menüsü ikram ediyor.

ANKARA (İGFA) – Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından Etlik ve Bilkent Şehir Hastanelerinde sahur vakti hasta yakınları ile hastane personeline sıcak çorba, kumanya ve kahvaltı tabağından oluşan sahur menüsü ikram ediliyor.

RAMAZAN BOYUNCA HER GECE İKRAMLAR DEVAM EDECEK

Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri, özellikle gece saatlerinde hastanede bulunan ve yiyecek temin etmekte zorlanan vatandaşlar için hazırladıkları sahur menüsünü hastanelerdeki acil servis önlerinde ikram ediyor. Uygulama, iki büyük şehir hastanesinde Ramazan ayı boyunca her gece devam edecek.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Akşam Kapanışı 25 Ekim 2026 akşam Haber Bülteni
Giriş Yap

Aksaray Haberci ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Aksaray Haber Yapay Zeka ile Sohbet Et

AksarayAi ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Merhaba, Ziyaretçi 👋

Bugün nasıl yardımcı olabilirim?

Dünya Ankara Büyükşehir’den şehir hastanelerine sahur ikramı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir