Anaokulu Öğrencilerinin Yılsonu Etkinliği Göz Doldurdu

Anaokulu Öğrencilerinin Yılsonu Etkinliği Göz Doldurdu
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencilerinin hazırladığı yılsonu etkinliğine katıldı. Minik öğrencilerin performansı ise göz doldurdu.

Aksaray Kültür Merkezinde gerçekleşen etkinliğe Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Eğitim Bir Sen Başkanı Murat Günaydın, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Görmez, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

İl Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Görmez, okul öncesi eğitimin önemine vurgu yaptı. Anaokuluna giden öğrencilerin öğrenim hayatlarında daha başarılı bir profil çizdiğini söyledi.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, eğitimin ilk basamağının anaokulu olduğunu ifade etti. Başkan Yazgı, öğretmenlere de teşekkür ederek  ?Öğrencilerimize rehberlik eden ve onların bu güzel eserleri ortaya çıkarmalarına destek veren öğretmenlerine teşekkür ediyorum? ifadelerini kullandı.

Okul Müdürü Nilperen Özcan Koçak ile Müdür Yardımcısı Eda Zuhal Kemerkaya öncülüğünde okul öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan dans gösterileri ve müzik dinletisi göz doldurdu. Minik öğrenciler, izleyiciler tarafından ayakta alkışlanırken velilerde cep telefonları ile çocuklarının fotoğraflarını çekti.

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Öğle Bülteni 30 Ekim 2026 öğle Haber Bülteni
Giriş Yap

Aksaray Haberci ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Aksaray Haber Yapay Zeka ile Sohbet Et

AksarayAi ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Merhaba, Ziyaretçi 👋

Bugün nasıl yardımcı olabilirim?

Güncel Anaokulu Öğrencilerinin Yılsonu Etkinliği Göz Doldurdu

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir