Altun: “Terörü kaynağında kurutma stratejisine destek verilmelidir”

Altun: "Terörü kaynağında kurutma stratejisine destek verilmelidir"
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, terörü kaynağında kurutma stratejisinin sınır güvenliği, toprak bütünüğü ve milli birliğe büyük katkılar sunduğunu söyledi.

ANKARA (İGFA) – Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Milli Savunma Bakanlığı’nın “Kış Kartalı” hava harekâtı ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

“Terörü kaynağında kurutma stratejimiz, sınır güvenliğimize, toprak bütünlüğümüze ve milli birliğimize büyük katkılar sunmuştur” yorumunda bulunan Altun, paylaşımında, “Cumhurbaşkanımızın çerçevesini çizdiği bu strateji küresel barışa da hizmet etmektedir. Uluslararası camia bu stratejimize daha fazla destek vermelidir” ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/fahrettinaltun/status/1488643540771086340

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Akşam Kapanışı 26 Ekim 2026 akşam Haber Bülteni
Giriş Yap

Aksaray Haberci ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Aksaray Haber Yapay Zeka ile Sohbet Et

AksarayAi ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Merhaba, Ziyaretçi 👋

Bugün nasıl yardımcı olabilirim?

Güncel Altun: “Terörü kaynağında kurutma stratejisine destek verilmelidir”

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir