Aksaray’da Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti yaptığı tespit edilen 2 Kişi Yakalandı

Aksaray’da Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti yaptığı tespit edilen 2 Kişi Yakalandı
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

           Aksaray İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada şunlara yer verildi. Komutanlığımız sorumluluk bölgesinde Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticaretinin önlenmesine yönelik kapsamlı çalışmalarımıza aralıksız devam edilmektedir.

          Bu kapsamda; Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucunda, Merkez İlçemülki sınırları içerisinde Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti yaptığı tespit edilen H.M. ve F.Z. isimli şahısların üzerinde ve evlerinde yapılan aramalarda; (4) grammetamfetamin, (8) adet suboxone hap,(1) adet kılıç ve (1) adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirilmiştir.

          Ele geçirilen malzemelere el konularak, şüpheli şahıs hakkında gerekli adli işlemlere başlanmıştır.

          Vatandaşlarımızı zehirlemek isteyen zehir tacirlerine karşı titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız devam edilecektir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Akşam Kapanışı 30 Ekim 2026 akşam Haber Bülteni
Giriş Yap

Aksaray Haberci ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Aksaray Haber Yapay Zeka ile Sohbet Et

AksarayAi ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Merhaba, Ziyaretçi 👋

Bugün nasıl yardımcı olabilirim?

Güncel Aksaray’da Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti yaptığı tespit edilen 2 Kişi Yakalandı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir