Aksaray’da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Kişi Tutuklandı

Aksaray’da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Kişi Tutuklandı
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Aksaray İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Narkotik Şube Müdürlüğü ile Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde önemli bir operasyona imza atıldı.

Yapılan istihbari çalışmalar sonucunda, Aksaray il merkezi sınırları içerisinde uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı tespit edilen E.T. (25) isimli şahıs, düzenlenen operasyonla Aksaray merkezde yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelinin ikametinde yapılan aramalarda;

98 adet sentetik ecza,

185 gram bonzai,

221 gram kubar esrar,

12 gram metamfetamin,

1 adet hassas terazi
ele geçirildi.

Gözaltına alınan E.T., jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildi. Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Yetkililer, vatandaşları zehirlemeye çalışan uyuşturucu tacirlerine karşı titiz ve kararlı mücadelenin aralıksız devam edeceğini vurguladı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Aksaray Haberci ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.