Aksaray’da Şüpheli Ölüm: Genç Kadın Evinde Ölü Bulundu

Aksaray'da Şüpheli Ölüm: Genç Kadın Evinde Ölü Bulundu
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aksaray’ın Aratol İstiklal Mahallesi’nde bulunan 9417 Sokak’taki 3 katlı bir binanın zemin katında yaşayan 28 yaşındaki Aysun Sarılman’dan bir süredir haber alamayan yakınları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan ekipler, zemin katta korkunç bir manzarayla karşılaştı. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede genç kadının hayatını kaybettiği belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, ölüm nedeninin yapılacak otopsi sonrası netlik kazanacağını açıkladı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Akşam Kapanışı 21 Ekim 2026 akşam Haber Bülteni
Giriş Yap

Aksaray Haberci ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

AksarayAİ ile Sohbet Et

AksarayAi ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Merhaba, Ziyaretçi 👋

Bugün nasıl yardımcı olabilirim?

Güncel Aksaray’da Şüpheli Ölüm: Genç Kadın Evinde Ölü Bulundu

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir