Aksaray VİAFEN Koleji Gazetecileri Ağırladı

Aksaray VİAFEN Koleji Gazetecileri Ağırladı
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aksaray’ın yetiştirdiği Eğitimci İş İnsanı Mehmet Derin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Aksaray’da faaliyet gösteren medya mensuplarıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Aksaray’ın en çok tercih edilen özel eğitim kurumları arasında yer alan Mehmet Derin’e ait Viaven Koleji medya mensuplarına tanıtıldı.

Eğitimci İş İnsanı Mehmet Derin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Aksaray’da faaliyet gösteren medya mensuplarıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Derin yaptığı konuşmada tek amaçlarının Aksaray’da en iyi şekilde eğitim vermek ve eğitimin çıtasını zirveye çıkarmak olduğunu kaydetti.

Derin, daha sonra medya mensuplarına koleji gezdirerek okuldaki birimler hakkında bilgi aktardı.


 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Sabah Bülteni 25 Ekim 2026 sabah Haber Bülteni
Giriş Yap

Aksaray Haberci ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Aksaray Haber Yapay Zeka ile Sohbet Et

AksarayAi ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Merhaba, Ziyaretçi 👋

Bugün nasıl yardımcı olabilirim?

Uncategorized Aksaray VİAFEN Koleji Gazetecileri Ağırladı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir