Aksaray milletvekili Ramazan Kaşlı Eskil’de meydana gelen dolu afetini mecliste dile getirdi

Aksaray milletvekili Ramazan Kaşlı Eskil'de meydana gelen dolu afetini mecliste dile getirdi
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Aksaray Milletvekilimiz Ramazan Kaşlı, Eskil İlçemizde ve bağlısı yaylalarımızda 01.06.2021 Salı günü meydana gelen dolu afetini TBMM Genel Kurulu’nda dile getirerek, çiftçilerimize geçmiş olsun dileklerini iletip, zararın devletimizce karşılanmasını talep ederek, konunun takipçisi olacağını belirtip çiftçilerimize destek verdi.

Vekil Kaşlı, Genel Kurulda söz alarak yaptığı konuşmada şunları belirtti;

"Sayın Başkan, Değerli Milletvekilleri;

Aksaray’ımıza bağlı Eskil ilçemizin bir bölümü ile özellikle Koçlar, Akkaş, Sülüklü, Kapu taş,  Tosun ve Çulha yaylalarımızda etkili olan dolu yağışı sonrası İl Tarım Müdürlüğümüzün yaptığı ilk tespitlere göre tahminen 25 bin dekar arazide ekili arpa, buğday, ayçiçeği ve mısır ürünleri zarar görmüştür. 

Değerli çiftçilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, meydana gelen zararın tespiti yetkililerimizce süratle yapılarak, devletimiz tarafından çiftçi kardeşlerimizin zararlarının karşılanmasını talep ediyor ve takipçisi olacağımı belirtiyorum. 

Yüce rabbim Ülkemizi ve Milletimizi her türlü afetten korusun ve kollasın. 

Genel Kurulu saygıyla selamlıyorum" dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Akşam Kapanışı 28 Ekim 2026 akşam Haber Bülteni
Giriş Yap

Aksaray Haberci ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Aksaray Haber Yapay Zeka ile Sohbet Et

AksarayAi ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Merhaba, Ziyaretçi 👋

Bugün nasıl yardımcı olabilirim?

Güncel Aksaray milletvekili Ramazan Kaşlı Eskil’de meydana gelen dolu afetini mecliste dile getirdi

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir