Aksaray Jandarması Zehir Tacirlerine Bir Darbe Daha Vurdu

Aksaray Jandarması Zehir Tacirlerine Bir Darbe Daha Vurdu
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

           Aksaray İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada şunlara yer verildi. Komutanlığımızca uyuşturucu ve uyarıcı maddelerle mücadele kapsamında uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan şahısların tespit edilmesine yönelik çalışma başlatılmıştır.

            Yapılan istihbari çalışmalar sonucunda uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan 4 şüpheli şahıs tespit edilmiştir. Şüpheli şahısların araçları ile ev ve eklentilerinde yapılan aramada 302 gr Metamfetamin, 10 gr kubar esrar maddesi, uyuşturucu veya uyarıcı madde satışından elde edildiği değerlendirilen 36.930.00 TL nakit para, 1 adet bıçak, 9 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ve 2 adet hassas terazi ele geçirilmiştir.

            Bahse konu olayla ilgili (4) şüpheli şahıs gözaltına alınmış olup, adli makamlara sevk edilmişlerdir. Gençlerimizi zehir tacirlerinden korumak amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza devam edilecektir.Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Öğle Bülteni 28 Ekim 2026 öğle Haber Bülteni
Giriş Yap

Aksaray Haberci ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Aksaray Haber Yapay Zeka ile Sohbet Et

AksarayAi ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Merhaba, Ziyaretçi 👋

Bugün nasıl yardımcı olabilirim?

Güncel Aksaray Jandarması Zehir Tacirlerine Bir Darbe Daha Vurdu

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir