AKİMDER Aksaray İl Başkanı Celalettin Kılıç, Nisan ayı başında anlamlı bir ziyaret programına imza attı. ÖNDER Merkez Yönetim Kurulu Üyesi İsa Sergin ve il temsilci başkanlarıyla birlikte Doğu Anadolu Bölgesi’nde bir dizi temas gerçekleştirildi.
Ziyaret programı kapsamında Elazığ, Tunceli, Bingöl ve Muş illerinde temaslarda bulunuldu. Heyet, Şefik Aygöl ve Avni Çakır’ı makamlarında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
Program çerçevesinde özellikle eğitim alanına katkı sunan önemli bir çalışma da gerçekleştirildi. Tunceli genelinde bulunan Pertek ve Çemişgezek liseleri ile Tunceli merkez İmam Hatip Ortaokullarında öğrenim gören öğrencilere, Aksaray’da faaliyet gösteren Işık ve Haluk Kırtasiye’den temin edilen yardımcı ders kitapları, defter ve çeşitli kırtasiye malzemeleri hediye edildi.
Ziyaretler kapsamında ayrıca İl Milli Eğitim Müdürleri, valiler ve kaymakamlarla bir araya gelinerek İmam Hatip okullarının mevcut durumu ve eğitim faaliyetleri üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.
Heyet, gösterilen ilgi ve misafirperverlikten dolayı başta valiler olmak üzere tüm kaymakam ve kurum müdürlerine teşekkür etti.
ÖNDER Genel Merkezi ve Aksaray AKİMDER İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, eğitim odaklı bu tür verimli ve faydalı çalışmaların önümüzdeki süreçte de artarak devam edeceği vurgulandı.












