Adalet Partisi’nden iktidara ağır eleştiri

Adalet Partisi'nden iktidara ağır eleştiri
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz, hükümeti ağır bir dille eleştirdi. Genel Başkan Öz, AK Parti’nin seçimlerin yaklaşması ile yargıyı, emniyeti ve basını kullanarak rakiplerinin üzerine gittiğini öne sürdü.

ANKARA (İGFA) – Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz , iktidarın içinde bulunduğu durumu ağır bir dille eleştirdi.

“İktidar her zamanki gibi seçimler yaklaşırken yine yargı, emniyet ve basın sopasını eline aldı ve avazı çıktığı kadar bağırarak rakiplerinin üzerine din karşıtlığı, terör yandaşlığı ve Cumhurbaşkanı’na hakaret suçlamalarıyla gitmeye başladı” diyen Öz, “Amaç belli; sefaleti, açlığı, işsizliği ve derin çöküşü gündem dışı bırakmak, bunu yaparken de safları sıklaştırmak, rakibi kendi derdine düşürerek sindirmek ve klasik ‘baskın basanındır’ yöntemiyle seçimi almak!” diye konuştu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Akşam Kapanışı 22 Ekim 2026 akşam Haber Bülteni
Giriş Yap

Aksaray Haberci ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Aksaray Haber Yapay Zeka ile Sohbet Et

AksarayAi ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Merhaba, Ziyaretçi 👋

Bugün nasıl yardımcı olabilirim?

Güncel Adalet Partisi’nden iktidara ağır eleştiri

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir