ABB’nin ilaçlama mesaisi sürüyor

ABB'nin ilaçlama mesaisi sürüyor
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarında sivrisinek, karasinek, kene ve diğer haşerelere karşı yürüttüğü ilaçlama çalışmalarını kent genelinde aralıksız sürdürüyor. BelPlas ekipleri son olarak Etimesgut’ta cadde, sokak, park ve yeşil alanlarda kapsamlı ilaçlama çalışması gerçekleştirdi.

ANKARA (İGFA) – Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), yaz aylarında artış gösteren sivrisinek, karasinek, kene ve diğer haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarını kent genelinde özveriyle yürütüyor.

Başkentli vatandaşların konforunu ve sağlığını öncelemek amacıyla ilçelerde gece-gündüz demeden sahaya inen BelPlas ekipleri, Etimesgut’ta da kapsamlı bir ilaçlama çalışması gerçekleştirdi.

Sahada çevre dostu biyosidal ürünler kullanan ekipler, ilçedeki cadde, sokak, park, yeşil alanlar ve çöp toplama alanları başta olmak üzere uçkun ve haşere oluşumuna elverişli bölgeleri titizlikle ilaçladı.

EKİPLER GECE GÜNDÜZ SAHADA

Kent genelinde gerçekleştirilen çalışmaların titizlikle ve detaylı bir şekilde yapılmasına özen gösterdiklerinin altını çizen BelPlas AŞ İlaçlama Müdürü İsmail Dane, ekiplerin gece ve gündüz sahada olduklarını vurguladı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Aksaray Haberci ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.