Önder Genel Merkezi tarafından düzenlenen “Şampiyonlar Turnede” programı kapsamında, 2025 YKS sınavında Türkiye genelinde üst sıralarda yer alarak büyük başarı elde eden 7 imam hatipli öğrenci, Aksaray’ı ziyaret etti.
Ziyaret kapsamında öğrenciler, Önder Akimder İl Başkanı Celalettin Kılıç’ı makamında ziyaret etti. Programın Aksaray ayağında, 2025 YKS’de Sözel alanda Türkiye 337.si ve Aksaray 1.si olan Mehmet Ömer Bozlak da yer aldı. Bozlak, mezun olduğu Aksaray Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi Proje Okulu ve Şehit Önder Güzel Anadolu İmam Hatip Lisesi Proje Okulu öğrencileriyle buluşarak, başarıya ulaşma sürecindeki çalışma yöntemlerini ve motivasyon kaynaklarını öğrencilerle paylaştı.
Programda ayrıca, İstanbul Önder Genel Merkezi temsilcileri, yürütülen projeler ve faaliyetler hakkında bilgi verdi.
Ziyaretin sonunda okul müdürlerimize, temsilci öğretmen ve öğrencilere, ayrıca programın gerçekleşmesine katkı sunan okul idarelerine teşekkür edildi.