Koyuncu Milletimiz cumhurbaşkanımıza güveniyor, kararlarına da gönülden destek veriyor dedi

Koyuncu Milletimiz cumhurbaşkanımıza güveniyor, kararlarına da gönülden destek veriyor dedi

Koyuncu Milletimiz cumhurbaşkanımıza güveniyor, kararlarına da gönülden destek veriyor dedi

Asrın felaketi olarak değerlendirilen depremin etkilediği 11 ilde tüm vatandaşların bir yıl içinde güvenli yuvalarına kavuşacağını aktaran AK Parti Aksaray İl Başkan Vekili Mehmet Ali Koyuncu, “Vatandaşlarımız, Cumhurbaşkanımızın sözüne itibar ediyor ve güveniyor. Kendilerini bu süreçte yalnız ve sahipsiz bırakmayacaklarını biliyorlar” dedi.

6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli 11 ilde yıkıma ve büyük can kaybına yol açan“ asrın felaketi”nin, Türkiye’nin depremiyle, yangınıyla, seliyle ve diğer tüm tehditleriyle zorlu bir coğrafyada olduğu gerçeğini bir kez daha hatırlattığını ifade eden İl Başkan Vekili Mehmet Ali Koyuncu, devletin bütün imkan ve kabiliyetiyle seferber olduğunu, tüm çalışmaların hızlı ve planlı bir şekilde yürütüldüğünü vurguladı.

Depremin ilk anından itibaren bölgede yürütülen arama kurtarma çalışmalarının yanı sıra depremin yaralarının sarılmasına yönelik iyileştirme çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini dile getiren Başkan V. Koyuncu, “Deprem bölgelerinde uygun alanlarda oluşturulan çadır kentler; sağlık, hijyen ve güvenlik şartları dikkate alınarak kurulmaktadır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde depremin etkilediği tüm illerin yeniden ayağa kalkmasını sağlayacak geniş bir program hazırlanmıştır. AK Parti iktidarında bugüne kadar yaşanan afetlerde nasıl ki kısa sürede yıkılan konutların yerine yenileri inşa edilerek hak sahiplerine teslim edildiyse, Allah’ın izniyle aynı şekilde 11 ilimizde de tüm vatandaşlarımız bir yıl içinde güvenli yuvalarına kavuşacaktır. Vatandaşlarımız Cumhurbaşkanımızın sözüne itibar ediyor ve güveniyor. Kendilerini bu süreçte yalnız ve sahipsiz bırakmayacaklarını biliyorlar” dedi.

“Devletimizin gücü, milletimizin gönül zenginliği bunların hepsini karşılayabilecek güçtedir” diyen Koyuncu, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Mart ayında 200 bin konut ve 70 bin köy evi olmak üzere ilk etapta 270 bin konutun yapımına başlanacağını duyurdu. İnşallah bir yıl içinde vatandaşlarımız yuvalarına kavuşmuş olacaktır. Yıkılan şehirlerimizi yeniden depreme dayanıklı bir şekilde ihya ve inşa edeceğiz. Bu vesile ile tekrar hayatını kaybeden her bir kardeşimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyorum. Rabbimiz, ülkemizi ve milletimizi her türlü afetlerden korusun. Bizlere bir daha böylesi acılar yaşatmasın.”



Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu görevden uzaklaştırıldı
Aksaray ÖNDER’den Protokol Ziyaretleri
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye, hadsizlikler karşısında asla susmaz!
Adnan Menderes ve dava arkadaşları mezarları başında anıldı
Diplomasi tarihine yeni sayfa... Dışişleri Bakanlığı'na yeni yerleşke geliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Menderes ve dava arkadaşları için anma mesajı
MEB'den liseler arası aşçılık yarışması
MEB'den öğrencilere mesleki yönlendirme hamlesi
Balıkçılara dev destek! Balıkçılık gemi sayısı yüzde 65 arttı
MEBİ ortaokul öğrencilerinin kullanımına sunuldu
Büyükbaşta manda sayısı azaldı
Tamer Karadağlı’dan Gaziantep Şehir Tiyatrosu’na ziyaret
Dış ticarette 32 il 1 milyar doları aştı!
EL EMEĞİ ÜRÜNLER KADINLAR LOKALİ SERGİ VE SATIŞ OFİSİNDE VATANDAŞLARLA BULUŞUYOR
IQ Money ve Paypole'un faaliyet izinleri iptal edildi
  • Perşembe 18.8 ° / 17.4 ° Şiddetli yağmurlu
  • Cuma 20.2 ° / 16.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 21.1 ° / 17.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı