Aksaray

27.04.2024

  • İMSAK 04:13
  • GÜNEŞ 05:45
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:33
  • AKŞAM 19:38
  • YATSI 21:03

Koyuncu Milletimiz cumhurbaşkanımıza güveniyor, kararlarına da gönülden destek veriyor dedi

Koyuncu Milletimiz cumhurbaşkanımıza güveniyor, kararlarına da gönülden destek veriyor dedi

Koyuncu Milletimiz cumhurbaşkanımıza güveniyor, kararlarına da gönülden destek veriyor dedi

Asrın felaketi olarak değerlendirilen depremin etkilediği 11 ilde tüm vatandaşların bir yıl içinde güvenli yuvalarına kavuşacağını aktaran AK Parti Aksaray İl Başkan Vekili Mehmet Ali Koyuncu, “Vatandaşlarımız, Cumhurbaşkanımızın sözüne itibar ediyor ve güveniyor. Kendilerini bu süreçte yalnız ve sahipsiz bırakmayacaklarını biliyorlar” dedi.

6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli 11 ilde yıkıma ve büyük can kaybına yol açan“ asrın felaketi”nin, Türkiye’nin depremiyle, yangınıyla, seliyle ve diğer tüm tehditleriyle zorlu bir coğrafyada olduğu gerçeğini bir kez daha hatırlattığını ifade eden İl Başkan Vekili Mehmet Ali Koyuncu, devletin bütün imkan ve kabiliyetiyle seferber olduğunu, tüm çalışmaların hızlı ve planlı bir şekilde yürütüldüğünü vurguladı.

Depremin ilk anından itibaren bölgede yürütülen arama kurtarma çalışmalarının yanı sıra depremin yaralarının sarılmasına yönelik iyileştirme çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini dile getiren Başkan V. Koyuncu, “Deprem bölgelerinde uygun alanlarda oluşturulan çadır kentler; sağlık, hijyen ve güvenlik şartları dikkate alınarak kurulmaktadır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde depremin etkilediği tüm illerin yeniden ayağa kalkmasını sağlayacak geniş bir program hazırlanmıştır. AK Parti iktidarında bugüne kadar yaşanan afetlerde nasıl ki kısa sürede yıkılan konutların yerine yenileri inşa edilerek hak sahiplerine teslim edildiyse, Allah’ın izniyle aynı şekilde 11 ilimizde de tüm vatandaşlarımız bir yıl içinde güvenli yuvalarına kavuşacaktır. Vatandaşlarımız Cumhurbaşkanımızın sözüne itibar ediyor ve güveniyor. Kendilerini bu süreçte yalnız ve sahipsiz bırakmayacaklarını biliyorlar” dedi.

“Devletimizin gücü, milletimizin gönül zenginliği bunların hepsini karşılayabilecek güçtedir” diyen Koyuncu, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Mart ayında 200 bin konut ve 70 bin köy evi olmak üzere ilk etapta 270 bin konutun yapımına başlanacağını duyurdu. İnşallah bir yıl içinde vatandaşlarımız yuvalarına kavuşmuş olacaktır. Yıkılan şehirlerimizi yeniden depreme dayanıklı bir şekilde ihya ve inşa edeceğiz. Bu vesile ile tekrar hayatını kaybeden her bir kardeşimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyorum. Rabbimiz, ülkemizi ve milletimizi her türlü afetlerden korusun. Bizlere bir daha böylesi acılar yaşatmasın.”



Ankara – Sivas hızlı treni 1 yaşında
Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı
Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı
Yeni müfredatla yeni yaklaşım!
Merkez'in rezervleri azalışta!
Gabar’da Timur’un Pençeleri tarihe tanıklık ediyor
Hudut Kartalları'ndan geçit yok!
Ticaret'ten 'Ürün Güvenliği Haftası'na özel yarışma
CHP mülakat haksızlığını TBMM'ye taşıdı
İnşaat faaliyetleri halen pozitif
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı
Ortaokul öğrencilerinin projeleri ödüllendirildi
Taşımacılıkta bir sınır daha kalktı... Türk-Kırgız taşımacılığı serbestleşiyor
Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kirazoğlu’dan Başkan Büyükkılıç’a ziyaret
Ticaret'ten IBAN kiralamalarına yakın mercek
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26.4 ° / 13.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu