'GençKart' başvuruları e-Devlet'ten

'GençKart' başvuruları e-Devlet'ten

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "GençKart" uygulaması başvurularının e-Devlet üzerinden yapılabileceğini duyurdu.

ANKARA (İGFA) - Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "GençKart" uygulaması ile sanatsal etkinliklerden ücretsiz ya da indirimli faydalanma imkanı sağlayan Cumhurbaşkanı Kararı'nın, Resmi Gazete'de yayımlanmasından dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

https://twitter.com/MehmetNuriErsoy/status/1763480833887764986

Bakan Ersoy paylaşımında, "Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrasından Devlet Tiyatrolarımıza, Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğümüzden Devlet Opera ve Balesi ile Atatürk Kültür Merkezine, kültür ve sanat kurumlarımızda sahnelenecek etkinliklerimizden gençlerimiz, bir kereye mahsus olmak üzere ücretsiz yararlanabilecek. 18 yaşındaki gençlerin bir yıl boyunca kullanabileceği bu kültür ve sanat projemiz ile Bakanlığımıza bağlı müze ve ören yerleri de ücretsiz olacak. Gençler, GençKart başvurularınızı e-devlet üzerinden yapabilirsiniz." ifadelerini kullandı.



Hudutlarda 1 PKK'lı teslim oldu, 540 şüpheli yakalandı!
Kurtulmuş: Yeni süreçle geleceğe odaklanacağız
ÖNDER ve AKİMDER Başkanı Celalettin Kılıç’a Hayırlı Olsun Ziyareti
Klinik araştırmalar alanında önemli iş birliği
Trafikte bisiklet güvenliğine acil çağrı
630 şehit yakını, gazi ve gazi yakını kamuya atandı
TMSF, Flash Haber TV ihalesinde süre uzatımına gitti
Aksaray Üniversitesi kalite akreditasyon sürecinde çok güçlü bir potansiyele sahip
Dünya 2.’si Şampiyon Sporcu Gülistan Gönen: “Valimize verdiğim sözleri bir bir tuttum”
Merkez Bankası PPK Özeti'ni yayımladı... Enflasyon ve küresel riskler izleniyor
Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu’na yeni yönetmelik
AKADEMİ AKSARAY ÖĞRENCİLERİNDEN ÖZEL KONSER
7 üniversiteye yeni fakülte... 3 üniversitede bazı birimler kapatıldı!
Konya'daki bu teknik Türkiye’de ilk kez deneniyor... İnşaatı süren köprülü kavşak trafiği rahatlatacak
Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu; 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Gaziler ve aileleri ile kahvaltı programında buluştu.
  • Cuma 20.2 ° / 16.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 21.1 ° / 17.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 21.9 ° / 16.4 ° Güneşli