Tarih: 26.02.2020 11:16

Aksaray'da Ruhsatsız Silah ve Uyuşturucu Maddesi Polis Tarafından Yakalandı

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray’da bir beldedeki eve düzenlenen uyuşturucu operasyonunda esrar maddesi, ruhsatsız silah, şarjör, fişek, pompalı tüfek ve 30 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi.
Operasyon, Aksaray’ın Güzelyurt İlçesine bağlı Ihlara Beldesinde müstakil bir eve gerçekleştirildi. Edinilen bilgiye göre, beldedeki bir evde uyuşturucu ve silah bulunduğu bilgisine ulaşan İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) Şubesi ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri adresini belirledikleri ev ve şüpheli M.K.’yı takibe aldı. Bir süre gerçekleştirilen teknik ve fiziksel takibin ardından yeterli delil ve bulgulara ulaşan ekipler Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı ile operasyon için düğmeye bastı. Beldede müstakil bir eve gerçekleştirilen operasyonda şüpheli M.K. yakalanarak gözaltına alınırken, evde yapılan aramalarda 14,45 gram kubar esrar maddesi, 1 adet ruhsatsız silah, bu silaha ait 2 adet şarjör ve 8 adet 9 mm fişek, 1 adet pompalı av tüfeği ve 30 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğüne götürülürken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.
Öte yandan daha önce hakkında uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan soruşturma başlatılan ve konu ile ilgili olarak hakkında yakalama kararı çıkan R.Ö. isimli şahıs NSM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak çıkartılmış olduğu adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —