Aksaray'da Ruhsatsız Silah ve Uyuşturucu Maddesi Polis Tarafından Yakalandı

Aksaray

Aksaray’da bir beldedeki eve düzenlenen uyuşturucu operasyonunda esrar maddesi, ruhsatsız silah, şarjör, fişek, pompalı tüfek ve 30 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi.
Operasyon, Aksaray’ın Güzelyurt İlçesine bağlı Ihlara Beldesinde müstakil bir eve gerçekleştirildi. Edinilen bilgiye göre, beldedeki bir evde uyuşturucu ve silah bulunduğu bilgisine ulaşan İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) Şubesi ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri adresini belirledikleri ev ve şüpheli M.K.’yı takibe aldı. Bir süre gerçekleştirilen teknik ve fiziksel takibin ardından yeterli delil ve bulgulara ulaşan ekipler Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı ile operasyon için düğmeye bastı. Beldede müstakil bir eve gerçekleştirilen operasyonda şüpheli M.K. yakalanarak gözaltına alınırken, evde yapılan aramalarda 14,45 gram kubar esrar maddesi, 1 adet ruhsatsız silah, bu silaha ait 2 adet şarjör ve 8 adet 9 mm fişek, 1 adet pompalı av tüfeği ve 30 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğüne götürülürken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.
Öte yandan daha önce hakkında uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan soruşturma başlatılan ve konu ile ilgili olarak hakkında yakalama kararı çıkan R.Ö. isimli şahıs NSM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak çıkartılmış olduğu adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.



Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sağlıkta 86 milyona 1. sınıf hizmet
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 11. Dünya Helal Zirvesi’ne mesaj
4. Uluslararası Göç Konferansı’nda Konya’nın deneyimi paylaşıldı
İran’daki orman yangınlarına Türkiye'den destek
SASKİ, Sapanca Gölü’nü korumak için yoğun mesaide
Prof. Dr. İpek Özkal Sayan İYİ Parti’ye katıldı
2025-TUS 2. Dönem ek yerleştirmeleri belli oldu
4+4+4 zorunlu eğitime ayar gelecek mi? Bakan Tekin yanıtladı
Yılın son MGK'sı bugün toplanıyor
Kemal Sunal, Keçiören’de türkülerle anıldı
Bakan Bolat, İranlı mevkidaşıyla yeni işbirliklerini görüştü
Türkiye, 2026'da uzayın kalbi olacak... 77. Uluslararası Uzay Kongresi Antalya'da!
Aksaray’da Eğitime Destek Platformu Toplantısı Geniş Katılımla Gerçekleştirildi
Aksaray Belediyesi TAT Tesisinde Ayda 640 Ton Atık Geri Dönüşüme Kazandırılıyor
Hakkari ve Ağrı'da tonlarca uyuşturucu!
  • Çarşamba 18.3 ° / 12.3 ° false
  • Perşembe 17.7 ° / 13.2 ° Güneşli
  • Cuma 17.3 ° / 13.2 ° false