Aksaray'da Ruhsatsız Silah ve Uyuşturucu Maddesi Polis Tarafından Yakalandı

Aksaray

Aksaray’da bir beldedeki eve düzenlenen uyuşturucu operasyonunda esrar maddesi, ruhsatsız silah, şarjör, fişek, pompalı tüfek ve 30 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi.
Operasyon, Aksaray’ın Güzelyurt İlçesine bağlı Ihlara Beldesinde müstakil bir eve gerçekleştirildi. Edinilen bilgiye göre, beldedeki bir evde uyuşturucu ve silah bulunduğu bilgisine ulaşan İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) Şubesi ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri adresini belirledikleri ev ve şüpheli M.K.’yı takibe aldı. Bir süre gerçekleştirilen teknik ve fiziksel takibin ardından yeterli delil ve bulgulara ulaşan ekipler Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı ile operasyon için düğmeye bastı. Beldede müstakil bir eve gerçekleştirilen operasyonda şüpheli M.K. yakalanarak gözaltına alınırken, evde yapılan aramalarda 14,45 gram kubar esrar maddesi, 1 adet ruhsatsız silah, bu silaha ait 2 adet şarjör ve 8 adet 9 mm fişek, 1 adet pompalı av tüfeği ve 30 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğüne götürülürken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.
Öte yandan daha önce hakkında uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan soruşturma başlatılan ve konu ile ilgili olarak hakkında yakalama kararı çıkan R.Ö. isimli şahıs NSM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak çıkartılmış olduğu adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.



ORTAKÖY, TARİHİNİN EN BÜYÜK HİZMETLERİNDEN BİRİNİ YAŞIYOR
Başkent’te yılbaşı hazırlıkları tamamlandı
Elektrik, doğal gaz ve diğer piyasalarda 2026'lık güncelleme
MKE'den deniz platformlarına yeni kalkan! BALKIN testlerden başarıyla geçti
HÜRJET’ten tarihi ihracat başarısı
İçişleri Bakanlığı'ndan yılbaşı tedbirleri: 325 bin personel sahada olacak
Kastamonu’da AFAD’tan karla mücadelede insan odaklı hizmet
Alkollü içki sektöründe 2026 yılı hizmet ve izin bedelleri güncellendi
Ankara'da tren sürücüsü seyir halindeyken rahatsızlandı!
AKSARAY’DA EĞİTİME KAR ENGELİ: 31 ARALIK’TA OKULLAR TATİL
ZİHİNSEL ÖZÜRLÜLER GENEL MERKEZİN’DEN “AKSARAY MANİFESTOSU”
Yoksulluk 2025'te geriledi... En düşük yoksulluk çekirdek aile olmayan hanelerde
Türkiye'nin DEAŞ'la mücadelesine yönelik iddialar asılsız
Uzaktan Çalışmanın 5 Faydası: Verimlilikten Yeteneğe, Yeni Nesil İş Modeli
Devlet korumasındaki 65 bin 534 genç kamuya atandı
  • Çarşamba 5.7 ° / 2.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 2.5 ° / -1 ° Şiddetli yağmurlu
  • Cuma 3.4 ° / -4 ° Güneşli