Aksaray’da Bunalıma Giren Genç Dehşet Saçtı: 4 Yaralı

Aksaray’da Bunalıma Giren Genç Dehşet Saçtı: 4 Yaralı

Aksaray’da Bunalıma Giren Genç Dehşet Saçtı: 4 Yaralı

Aksaray’ın Hasas Mahallesi 6670. Sokak’ta meydana gelen olayda, bunalıma girdiği iddia edilen bir genç silahla dehşet saçtı.

Edinilen bilgilere göre, Ömer T. (18) ile komşusu Kuddusi A. (26) evlerinin önünde karşılaştı. İkili arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavganın büyümesi üzerine Kuddusi A., kaçarak bir apartmana sığınmak istedi. Ancak peşinden giden Ömer T., yanında getirdiği tabancayla ateş açtı. Kurşunların hedefi olan Kuddusi A. ağır yaralanarak yere yığıldı.

Saldırgan genç daha sonra eve dönerek annesi Medine T. (42) ve küçük kardeşi Umut T.’ye de ateş etti. Anne ile çocuğu ağır yaralanırken, Ömer T. tabancayı bu kez kendi başına doğrultarak tetiğe basıp intihara kalkıştı.

Silah seslerini duyan çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Ömer T. ile kardeşi Umut T.’nin hayati tehlikelerinin sürdüğü öğrenildi. Anne Medine T. ile komşusu Kuddusi A.’nın ise durumlarının daha iyi olduğu bildirildi.

Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatırken, mahallede büyük panik yaşandı.

 



Aksaray’da Bunalıma Giren Genç Dehşet Saçtı: 4 Yaralı
TSK yeni envantere giren silahlarla güçleniyor
İki belediye başkanı AK Parti’ye katıldı... Rozetleri Erdoğan taktı!
Gastronomi liseleri yetenek keşfinde
Merkez Bankası faizi indirdi!
Suriye'de 593 km'lik terör tünel ağı yok edildi... Hudutlarda 303 şahıs yakalanedı
Dijital dönüşüm hız kazandı! İnternet sitesi sahipliği yüzde 56,5'e yükseldi
Aksaray’da Çocuklar İçin Sanat Zamanı Başkan Dinçer: “Tüm Çocuklarımızı Sanat Kurslarımıza Bekliyoruz”
Ortak yazılı sınav tarihleri belli oldu
Artvin Trabzonspor Taraftarları'ndan Başsavcı Çalış’a ziyaret
Keşan TSO, Ankara’daki Uyuşmazlık Zirvesinde yerini aldı
Prof. Dr. Naci Görür’den Çankırı Fay Zonu uyarısı! 7 büyüklüğünde deprem üretebilir
'İmar Hakkı Aktarımı' yürürlükte... Vatandaş imar hakkına, kamu hizmet alanına kavuşacak
Ticaret satış hacmi yıllık arttı, aylık azaldı
Eskil Tuz Odaları ile Şifa Merkezi Olmayı Hedefliyor
  • Cuma 23.4 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 24 ° / 18.8 ° Güneşli
  • Pazar 22.9 ° / 17.6 ° Güneşli