İlluminati lermi? 

   Gizemi halen tam olarak çözülemeyen bu yer altı kuruluşuyla iç içe geçen Masonlar mı yapıyor? 

   Yoksa Osmanlı devletinin duraklama ve gerileme ile dağılma sürecinde etkili olanların yolundan giden içimizdeki Truva atı mensuplarının bilinçli çalışması mı? 

    Yoksa bu üç maddede sayılanların işbirliğiyle eğitilerek Mankurtlaştırılanlarmı? 

     Bunlarla organik bağları olmamasına rağmen oluşturulan bilinçaltıyla İslam dışı olanların sanki İslam’ın içinde sayıldığını sananlar tarafından mı gerçekleştiriliyor? 

   Bunların  TV’ler ile Yeşilçam filmlerinde etkili olmasıyla mı mevcut durumun oluşup oluşmadığı bu konunun uzmanı olan akademisyenlerin işidir. 

   Müslüman milletimiz adına dileğimiz bunların tamamının bilimsel olarak ortaya konmasıdır. 

ON YILLARCA YEŞİLÇAM VASITASIYLA YAPILAN BİLİNÇ ALTI ÇALIŞMA TV KANALLARINA DEVREDİLDİ!!! 

   İslam tarafından ret edilen ve kabul edenin dinden çıkacağı belirtilen Hz.İsa(A.S)’sin bir kul  ve Peygamber olduğu gerçeğine. 

  Allah(c.c.) ın ise evladının ve eşinin bulunmadığını açık ve net şekilde Kuranı kerimde belirtmesine  rağmen onlarca yıl boyunca Yeşilçam da çekilen filmlerde  bilinçli şekilde tahrif edildiği için din olmaktan çıkan Hristiyanlık dinin tezleri işlendi. 

  Bu filmlerdi sümme haşa Allah(c.c.) dan bahsedilirken ”Allah baba” cümlesi kurularak Hristiyanlığın 3. Teslis inancının propagandasıyla İslami bilgisi olmayanların bilinç altına yerleştirilmeye çalışıldı. 

  Yeşil çam filmlerinde İslami nikahı değersizleştirmek için ”Benim nikahım imamın Tükürük suyu değil” den tutunda din adamlarımızın akla gelecek her türlü yöntemle aşağılanmasıyla oluşturulan İslam karşıtlığının bilinç altına yerleştirilmesi işi şimdilerde TV kanallarına devredildi. 

REKLAMLARDA YAHUDİLER VE HIRISTİYANLAR TARAFINIDAN KUTSANAN CUMARTESİ VE PAZAR GÜNLERİNE YÜKLENEN ANLAMLA BU GÜNLER GENÇ MÜSLÜMAN NESLİN BİLİNÇ ALTINA İŞLENİYOR!!! 

   Birçok kuruluşun yakın zamanda TV kanallarında dönen reklamlarında haftanın 7 günü içinde iki semavi(!)(*) din olan Yahudilerin kutsadıkları Cumartesi ve Hristiyanların kutsadıkları Pazar günü dışında gün yokmuş gibi özellikle bu günlere atıfta bulunularak yüklenen özel anlamla diğer reklamlarla birlikte bu günlere atıfta bulunan reklamlarla özellikle genç Müslüman gençliğin bilinç altına işleniyor.!!! 

TÜRK TV’LERİNDE HRISTİYAN KANALLARI GİBİ NOELİN FİNALİ YILBAŞI VE ÇAM AĞACI İŞLENİYOR!!! 

  Avrupa veya diğer kıtalardaki Hıristiyan ülkelerinde bulunanlar veya oraya belirli süreliğine iş ile turistik maksatla gidenlerden özellikle Kasım ile Aralık aylarında oralarda bulunanlar bu ülkelerin TV kanallarını seyredenler çokça görürler. 

   Gördükleri şey çocuk kanallarıyla diğer TV kanallarında hem dinlerinin bir sembolü haline gelen Noel baba ve Hıristiyan din adamlarının  hayatlarını övgüyle anlatan filimler ile dizilerin yanında her yerde sürdürülen Noel çamlarının evlerin süslenmesi, cadde ve sokaklar ile mağazaların bu çamlar ve Noeli hatırlatan diğer süslemelerle donatılması ile yine Noelin finali olan Yılbaşı günü yenilecek Hindilerin kızartılması sahneleri bolca gösterilir. 

TÜRK TV KANALLARI İLE FİLİM VE DİZİLERİİYLE ORTAYA KOYDUKLARIYLA ONLARDAN FARKLARI YOK!!!  

   Yüce Kitabımız Kuranı Kerimin Ali İmran Suresinin 19. Ayetinde din olmadığı Mabudumuz tarafından belirtilen bu dinlerin yazımın girişinden itibaren belirttiğim propagandası Türkiye’nin TV kanallarında oradakiler gibi bire, bire bir şekilde dizilerde ve reklamlarda bilinçaltına işleniyor. 

  Milletimizin bilinç altına yerleştirilen ve geleceğimiz olan evlatlarımızı Rabbim korusun  kanıksamaması ve bununla  dinimizi kaybetmeleri için herkesin yasalar  ve medeni kurallar çerçevesinde cürmü kadar yer yakarak bunların engellenmesi için gerekeni yapması ve yaptırması, yapmaması halinde oluşacak maddi ve manevi gelişmeden sorumlu olacağının da kesinlikle unutulmaması dileğiyle. 

    Rabbim yar ve yardımcımız olsun 

   (*)Hristiyanlık ve Yahudilik dini kökten Semavi dil olmasına yani Haktan  gelmesine rağmen Rabbimizden gelenlerin bu dinlerin din adamları tarafından tahrif edilmesiyle bu dinlerin paganlaştırılması nedeniyle Kuranı Kerimin Ali İmran Suresi ve Kuranı Kerimin bir çok suresindeki  İlahi emir ve bilgilendirme ile Yahudilik ve Hristiyanlık dinlerinin semavi’ likle alakaları kalmamıştır. 

  


9.12.2021 06:06:00

Ali Genç

TV DİZİ VE REKLAMLARIYLA BİLİNÇ ALTINA YERLEŞTİRİLEN YAHUDİ VE HIRİSTİYANLIK DİNİ İNANCI!

TV DİZİ VE REKLAMLARIYLA BİLİNÇ ALTINA YERLEŞTİRİLEN YAHUDİ VE HIRİSTİYANLIK DİNİ İNANCI