Mevla’mızın milletimizin kalplerine verdiği iman ve bu imandan gelen cesareti, milletimizin kalbine verdiği cesaretin aksine şanlı Mehmetçiğimizin elbisesini giyen hainlerin kalplerine ise saldığı korkuyla bölücü Fetö/Pdy’ye karşı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısına uyarak ve bu çağrıyla millet ve devletin  kenetlenmesiyle nihai hedefi ülkemizi parçalamak olan bu alçaklığa karşı 15 Temmuz 2016’da dünyaya şan veren kutlu zaferin bu gün 4. yıldönümü.

   Aradan geçen 4 yıl boyunca bu hainlerin Ordumuz ve Polisimiz başta olmak üzere ülkemizin tüm resmi kurumlarından ve iş hayatı ile diğer tüm mesleklerden pey der pey temizlenmesiyle bu kurumlarımız daha da güçlenirken, dost ve kardeş ülkelerin desteğiyle Milli İstihbarat Teşkilatımızın ortak çalışmasıyla da  buralardaki hain bölücülerde teker, teker derdest edilerek ülkemize getirilerek hukuk kurumlarına teslim edildi/ediliyor.

 TÜRKİYEDEKİ KİRPTOLAR  PEYDER ,PEY TESPİT EDİLEREK YAKALANIRKEN SIRTLARINI EMPERYALLİSTLERE DAYAYANLAR ÜLKEMİZ ALEYHİNE ÇALIŞIYORLAR!

   Dost ve kardeş ülkelerin aksine ülkemizin kendi kendine yeterli hale gelmesi, sivilleşmesi ve bununla da demokratik standartlarını yükselterek normalleşerek gerçek manada müstakil bir ülke olmasını kendi çıkarlarına ters gören bilinen malum ülkeler bu hainleri 15 Temmuz öncesi ve 15 Temmuz da desteklemelerinin yanında başarısız olmalarından sonrada kendilerine koruma sağlayarak ülkelerinde  de bunları besliyorlar.

   Beslemelerde kendi ülkelerine ihanet ederken kendilerine yal veren bu ülkelerde sürekli Türkiye aleyhine girişimlerde bulunarak her türlü gelişmemize sekte vurmaya, bulundukları ülkelerdeki vatandaşlarımıza, ülkemizin kurumlarına hatta ve hatta Camilerimize zarar verdiriyorlar.

   Bu hainlerin bulundukları ülkelerde bunların binlerce misli oranında ülkemize canı gönülden bağlı olan hatırı sayılır oranda iş veren ve belirli siyaset kurumlarına seçilenlerin yanında belirli iş kurumlarının yöneticisi olanlar ise bunlara karşı organize edilemediklerinden tam manasıyla bunların alçaklığının önüne geçilemiyor.!!!

   Türkiye gurbetçilerimizi meşru çerçevede iyi bir şekilde organize ederse kurulacak yeni Meslek Odaları eskileriyle, yeni STK’lar eskileriyle oluşturacakları birliklerle, daha çok vatandaşımızın bulundukları şehirlerin belediye meclislerinde, vilayet meclislerinde, Eyalet meclislerinde ve genel Meclisleri ile AB Parlamentosunda etkilerinin arttırılmasıyla bu hainlerin zararları giderilir.

   Aklın gereğinin yapılması dileğiyle.

   Milletimizin  imamından gelen şanlı direnişinin destanının 4 direnişi kutlu olsun.

   Rabbim Yar ve Yardımcımız olsun.

 

 


Tarih: 14.07.2020 13:59

Ali Genç

Türkiye Gurbetçisinin Desteğiyle FETÖ’yü Dışarıda Daha Kolay Yener!