Değerli Okurlarım,

Belediye başkanı Dr. Evren Dinçer tarafından hayata geçirilen kitap konağı projesinin üçüncüsü olan Tabduk Emre Kitap Konağı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sn. Jülide Sarıeroğlu'nu katılımıyla açılışı gerçekleşti. Sn. Jülide Sarıeroğlu' nun konuşmalarındaki samimiyeti hissetmemek mümkün değildi. Şehrimiz ve şehrimizdeki çalışmalar hakkındaki bilgileri, halkla olan içten teması taktire şayandı. Kendilerini tanımayan biri Adana milletvekili değil doğma büyüme Aksaraylı Aksaray milletvekili olarak görür.

Bırakmış olduğu bu intibadan dolayı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sosyal Politikalar Başkanı ve Adana Milletvekili Sn. Jülide Sarıeroğlu'na teşekkür ediyorum.

Okuma alışkanlığı ve okuma kültürü edinme, okuma kültürüne süreklilik kazandırması adına kitap konakları büyük önem taşıyor. Gençlerin ders çalışabilmeleri, kitap okumaları ve araştırma yapabilmeleri amacı ile hizmete açılan kitap konaklarının amaçlanan hedefe varmasını temenni ederiz. Her yaş grubuna hitap edebilecek kitap çeşitliliği ile ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerine hitap eden kitap konağını, ders çalışılabilecek uygun bir ortam olarak görüyor bu maksatla kitap konaklarının doldurulmasını bekliyoruz.

Her işte olması gereken liyakat, kitap konaklarında görevlendirilecek kişilerin seçilmesinde de önem arz eder. Kitap seven, okuyucuları yönlendirebilen model kişilerin olması verimliliği daha da artıracaktır. Hizmetlerinden dolayı Sn. Dr. Evren Dinçer Bey'e de teşekkür ederiz.

 


27.11.2022 14:17:00

İshak Pekgöz

Tabduk Emre Kitap Konağı Açıldı

Tabduk Emre Kitap Konağı Açıldı