Ali Genç

Tarih: 20.09.2024 06:14

SOYKIRIMCININ ELİ KANLI TRUVA ATLARI VE YUNUS EMREYİ TAPULAYAN YİĞİT!!!

Facebook Twitter Linked-in

  Bu günkü yazım Melekle- Şeytan misali iki ayrı zıt kutbu anlatıyor.
   İlk konu Hakkın emrine rağmen kapıldığı kibir ve bu kibrin getirdiği gurur ile kendisini diğer varlıklardan dolayısıyla da Hz. Adem(A.S.)den üstün gören bundan dolayı Hakkın emrini yerine getirmeyen Şeytanın mirasçıları olan Yahudilerin sapık davalarının gönüllü hizmetkarlığını yapanlardır.
    Bu gönüllü hizmetkarlıklarıyla insani ve İslami değerlerin ret ettiği eli kanlı Siyonist’in zulmüne maddi imkanlarıyla katkıda bulunarak bununla daha çok mazlumun katli için silah ve mühimmat almasına sebep olmakla hem kendilerinin hem de katkıda bulundukları  züllümle sebep olduklarıyla elleri Siyonist gibi kıp, kızıl kan bulaşanlardır.
TRUVA ATLARI GAZZEDE KATLEDİEN 40 BİNDEN FAZLA ŞEHİT İLE YÜZBİNLERCE GAZİNİN KATİLİDİR!!!
   7 Ekim’den bu yana 40 binden fazla Gazze ’liyi şehit eden, çoluk, çocuk, kadın erkek, yaşlı genç demeden yüz binden fazlasını  ise yaralayan, taş üstünde taş bırakmamanın yanında Lübnan ,Suriye ve İran  başta olmak üzere dünyanın gözü önünde soykırımını hayasızca devam ettiren katil  Siyonist İsrail in bu katliamları için kaynak oluşturan Truva atları da hiç kuşkunuz olmasın Siyonist gibi katildir.!!! 
TURUVA ATLARI LÜBNANDA ÇAĞRI CİHAZLARIYLA YAPILAN SUİKASTTE ÖLENLERİNDE KATİLİDİR!!!
  Truva atları Siyonist’in Gazze ile Batı Şeria ile Kudüs başta olmak üzere yer yüzünde direk ve dolaylı olarak bu katliamı yapan İsrail askeri gibi katilidir.!!!
  Bunlar evvelki gün Lübnan da çağrı cihazları ve el telsizler patlatılarak net sayı belli olmasa da  bu makalemi kaleme aldığım da 26 olarak belirtilen şehit edilerek öldürülenlerinde  4000 civarındaki yaralının da katilleridir.
BUNU YAPANLAR SİYONİSİT SOYKIRIMI VE KATİLAMINA ORTAK OLAN TRUVA ATLARIDIR!!!
   Dini, mezhebi ve ırkı ne olursa olsun yer yüzündeki insani değerlere sahip olan ve bunları savunan milyarlarca  insan tarafından lanetlenen bu katliam ve soykırımlara ortak olanlar Siyonist’le ülkemiz 9 Nisan dan itibaren tüm ithalat ve ihracat ilişkilerin kesmesinin sebebi bu kana ortak  olmamak e durmasına katkı sağlamak içindi.
  Siyonist ile ona direk ve dolaylı olarak bağlı olan, destekleyen markaların kalem, kalem ne oldukları binlerce defa meşru tüm kanallar kullanılarak açıklanmasının yanında bunların alternatifleri de listeler halinde aynı şekilde yayınlandı.
Bunu rağmen Gazze deki katil askerlerinin kahvelerini karşılayan markanın kahvesini, Siyonist e destek veren sigaraları içen, meşrubat markasının meşrubatlarını tüketen ,ayak üstü yemek zincirlerinden yiyecek alan ,deterjanlarını, tıraş araçlarını ,akla gelebilen temizlik malzemelerini ,cipslerini, parfümlerini,  diğer vücut bakım ve sözüm ona güzellik malzemelerini ,ayakkabılarını ,diş macunundan normal ve elektrikli diş fırçasını, beyaz eşya ile elektronik ve elektrikli malzemeleriyle, cep telefonlarını alanlar ve kullananlar bu katliama ortak birer Truva atları değil mi?!!!
  Mevla’mızın indindeki en kıymetli gün olan şu hayır mübarek Cuma gününün bu katillerin katliamlarına ortaklığından insani değerleri savunan herkes gibi içimizdeki Truva atlarının da tövbe ederek kurtulmalarına vesilesini niyaz ediyorum.
 Gerekeni yapmayıp halen bu soykırımcı insanlık düşmanlarının ürettiklerini kullanarak dolaylı olarak bu kirli savaşa ortak olanlar ,ellerine bu kirli soykırımın kanı bulaşanlar bunun yer yüzünde sebep olacağı manevi olumsuzluklarla birlikte ahirette ise Peygamber efendimiz Hz. Muhammed(S.A.V.)in “Burada kimi seversen ahirette onunla berabersin.” Sözü gereği ahirttede bu dinsizlerle beraber cehennemde olacağını da asla ve asla unutmamalı.
AKSARAY’DAN BİR EFSANA GÖÇTÜ!!!
 Gerçekten de başardıklarıyla kelimenin tam anlamıyla bir efsaneydi.
 Soy ismindeki gibi bir yiğitti.
 Ömrünü yazının ilk bölümündeki İblisin aksine Melek tabiatlı olarak iyiyi doğruyu tercih etti.
 Memleket severdi bu sevgisinden dolayı özelde Aksaray’ı genelde ise ülkemiz severdi.
 Sevgisi Aksaray deyimi olan” Kuru kuruya gadanı alayım” babından da değildi.
  Aksaray’ın bir elin parmakların geçmeyen canı hafızasıydı.
  Bir kadastrocu olarak ömrünü Aksaray’ın ve ülkemizin bir çok şehrinin kadastrosunu yapmakla geçirdi.
 Sahada çalışanlarıyla birlikte kadastro çalışmalarını titizlikle yürütmesinin yanında bir müfettiş olarak ta en iyi çalışmanın yapılması için geçiren  yerli ve milli düşünen bir muhafazakardı.
  Aksaray için en önemli hizmeti ise Aksaray’ın sevenlerinden merhum Niğde Valisi Ünal Özgödek tarafından türbe ve camisi yapılan ,Hamza Aydoğdu döneminde  İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yüksel Çelik’le Kültür ve Turizm İl Müdürü Mustafa Doğan  tarafından Taptuk Emre ile birlikte türbe ve Camisi yenilenen onlarca bilim adamı tarafından Aksaraylı olduğu somut kanıtlarla ispatlanan Yunus Emre’mizin türbesini kadastro çalışması esnasında Aksaray il sınırları içine alarak ilimiz üstüne tapulayandı.
 ANAP Genel başkanı ,milletimizin Menderesten sonraki 2. Adamı 8. Cumhurbaşkanı Özal tarafından Aksaray’ın il yapılacağının kamuoyuna duyurulmasından sonra bu müjdenin karşılığının kazanılan Belediye başkanlığı olması için Belediye başkan adayı olduğunda birlikte seve ,seve siyaset yaptığım bir büyüğümüzdü.
  Yazımıza konu olan yiğit gerçekten de soy isminin hakkını veren Turgut Yiğidim amcaydı.
    Aksaray sevdasının yanında  kendi mefkuresine sahip pırıl, pırıl evlatla yetiştiren geçen hafta Hakkı yürüyen yiğidimizin ruhu şad mekanı Cennet olsun.
   Evlatları ve tüm sevenlerinin başı sağ olsun.
    Cuma’mız mübarek olsun.
   Rabbim yar e yardımcımız olsun.


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —