Bu günkü araştırma haberimde ulaşılan sonuç ve bunun gerçekleşmesindeki emeği ve emek verenlerle ilgili olarak genişçe bilgi vermem nedeniyle yeniden teferruata girmeyeceğim.
    Bu yazımla insanlığın başına bela olan hastalıktan ülke olarak kurtulabilmemiz, en azından denetim altına alınabilmesi için hükümet tarafından ülkemiz genelinde Nisan’ın 29’undan başlatılarak bu güne kadar devam ettirilen Tam Kapanmada ilimizde bunun semeresinin  bu sürecin başlanmasından önceki hasta sayısının en az %60  azaltılmasını  sağlayanların tamamını  yazamasam da bu fedakar çalışmayı gerçekleştirenlerin kurumları ile amirlerini onların şahsında  tarihe not düşmenin yanında kul hakkının da gereğini yerine getirmek haberde kendilerinden bahsettiklerimin samimiyetle ulaşılan başarılarının örnek alınması için  yazıyorum..
BU SEVİYEYE İNİLMESİNİ VALİ AYDOĞDU NUN KOORDİNESİNDE İLİMİZDEKİ TÜM ATANMIŞLARLA EMEK VEREN MESLEK ODALARI,ESNAF VE VATANDAŞLAR SAĞLADI
   Her biri kendi cürümleri kadar yer yaksa da Tam kapanma esnasındaki süreç sonunda alınan semerede orta başlıkta belirttiğim gibi herkesin kendince bir samimi etkisi var.!!!
   Etkili olanların tamamı yerine bu konuda öncülük yapan Vali  Hamza Aydoğdu Belediye Başkanı  Evren Dinçer, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, İl Jandarma komutanı Halil Murat Bilgiç, İl Özel  İdaresi Genel Sekreteri Yüksel Çelik,İl Tarım ve Orman Müdürü  Bülent Saklav
    İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, Aile ve  Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk, Afad İl Müdürü Cezmi Türkmen, İl müftüsü Hasan Hüseyin Güler .
  Kültür ve Turizm İl Müdürü Mustafa Doğan ,Sağlık İl müdürü Kerim Yeşildağ ,İl Etüt ve Proje müdürü ve  İl Basın ve Halkla ilişkiler müdür Vekili Hasan Ekecik, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cüneyt Göktaş, Ziraat Odası başkanı Emin Koçak, Ticaret Borsası başkanı Hamit Özkök ve Esnaf ve Sanatkarlar Odalara Birliği başkanı Doğan Ceylan ile birimlerinin tüm personelinin 7/24 esasına göre sürdürdükleri fedakar çalışmaları.
   İlçelerde ise Kaymakamlar, ilçe Belediye başkanlarıyla ilçe birimleri ve Meslek Odaları da aynı şekilde 7/24 esasına göre vilayetle koordineli olarak çalışmalarıyla elimizdeki hastalık oranını %60’dan daha aşağıya  indiren sonuca  ulaşıldı.
    Bu güzel sonuca ulaşılmasını sağlayan  Vali Hamza Aydoğdu,Özel Kalemi ile isimlerini üstteki alt başlıkta zikrettiğim tüm bil birim amirleri ile  personeli ve Meslek Odalarımızın başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle alınan kararları uygulamada yetkililerine yardımcı olan hemşerilerime canı gönlüden bu illetten Mevla’mızın da izniyle sağlayacağımız dayanışmayla en kısa zamanda kurtulmak dileğiyle teşekkür ediyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun


17.05.2021 05:36:00

Ali Genç

SAMİMİ AZİMLE SÜRDÜRÜLEN ÇALIŞMANIN SEMERESİ KORONALILARIN”%60 AZALMASI!”

SAMİMİ AZİMLE SÜRDÜRÜLEN ÇALIŞMANIN SEMERESİ KORONALILARIN”%60 AZALMASI!”