Bu yazım Saadet Partisi genel merkezi ve teşkilatlarına yazmıyorum!!!
  ”Çıkmadık canda umut vardır” sözüne rağmen yüce Kitabımız Hz. Kuranın kendi evlatlarımıza  öğretilmesine “Orta Çağ zihniyeti(!) diyecek kadar milletimizin inancına savaş açana genel başkanı tarafından tepki verilmemesi en küçük cezanın bile uygun görmemesine rağmen halen Kuran savaş açanın bulunduğu siyasi teşekküle ayı ittifakta olmaları nedeniyle hiçte ümit var değilim!!!
 Bundan dolayı bu yazımı  Saadet partili kardeşlerime hitap ediyorum.
   Kıymetli Saadetli kardeşlerimden ricam bu yazıyı akla gelebilen tüm taassuplardan kendilerini arındırıp somut bilgiler ışığında okuyup akıl ve izan ile iman ve amel süzgecinden geçirmeleridir.!!!
  Dinimize, dinimizin kitabının öğretilmesine, dinimizin kutsallarına saldırılmasına!!!
  Vatandaşlarımızın vurulmak için kuyruğa girdikleri milli aşımıza karşı baş ortağınızın arka bahçesi olan isminin başındaki ”Türk” kelimesinden başka Türklükle ve Müslüman Türk milletiyle alakası olmayan STK tarafından milli aşımızın itibarsızlaştırılması için yapılan fakat milletimizin indinde tek  kör kuruş kadar değer verilmediği aşı için uzayan kuyruklarla ve bu konuda yetişmekte zorlanan taleplerle bertaraf edilenlerle birlikte olmayı içinize sindiriyor musunuz?!!!
ERDOĞAN İKTİDARINDA ERBAKAN’A ZULUM EDENLER CEZALANDIRILIRKEN, HAYALLERİNİN TAMAMI PEYDER PEY GERÇEKLEŞTİRİLEREK MERHUMUN RUHU ŞAD EDİLİRKEN İNANLARLARDA RAHATLATILDI!
   Kıymetli kardeşlerim bu konuda daha önce tamamının altına imza atacağım çok uzun bir liste sosyal medyada yayınlandı.
   Önce son üç gelişmeden Yüce Kitabımız Kuranı kerimin hem de pediatri ilmine göre çocukların en iyi öğrenme yaşı olan 4-6 yaşında Anayasa ile görevlendirilen Diyanet tarafından öğretilmesi desteklenecekken buna karşı çıkılması.
  Hem de milletle helalleşmeden bahseden genel başkan tarafın  yapılan açıklamada” Kimse dini eğitimin verilmesine karşı olamaz” sözü dışında toplumda infiale sebep  olan açıklamayı yapan hakkında hiçbir işlem yapmayarak bunu zımmen desteklemesiyle CHP Grup başkan vekili Özgür Özel tarafından imana zaten sığmayan, akla izana da uymayacak anti insani ve anti demokratik açıklamayla Kuranı kerim eğitimin” Orta çağ zihniyeti” denmesini hazmedebiliyor musunuz?!!!
   Bunu diyenin büyük ortağınız tarafından cezalandırılmamasını ve Hz. Meryem annemizle ilgili akla ziyan diyeni dinden çıkartan açıklamalarla yine milli aşımıza karşı yapılan açıklamayla bu kıymetimizin itibarsızlaştırılmasına büyük ortağınızdan ses çıkartan oldu mu?
 HER SAADETLİ AKIL İZAN VE İMANIYLA BU SORULARA CEVAP VERSİN!!! 
   Kendini Erbakancı ve Milli Görüşçü olarak ifade eden kardeşlerim  Ak Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan 28 Şubatçıların lideri İsmail Hakkı Karadayı ,milletin gözünün içine bakarak ”Demokrasiye balans ayarı yaptık “ diyen  Çevik Bir, başörtülü öğrencilere hayatı dar eden Kemal Gürüz, genç kızları aldığı sözüm ona ikna odaları diye tarif ettikleri işkence odalarında inançlarını rencide ederek kameralar karşısında başlarını açtıran Nur Serter’i ödüllendireni hazmedebiliyorsunuz da?!!! 
  Bu çağ dışı mürtetlerin  tüm yasaklarını kaldıran ve millete kafa tutanların medeni hukuk önünde hesap vermesini sağlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hazmedemiyorsunuz?!!!
  Dini olana değil İslami olan her şeye özelliklede dinimizin direği Namaz karşıtlığı haberlerle bilinen, Namaz kılan, Cuma Namazına giden öğrencileri aşağılayan haberleri yapan Uğur Dündar ,amirinin amiri olan Başbakan Erbakan hocaya ve misafiri Suudi  Arabistan kralına akla izana alınmayacak sinkaflı küfürleri yapan General  Osman Özbek,28 Şubat öncesi ve  bu baskı  esnası ile daha sonra Erbakan Hocaya hayatı dar eden CHP'yi hazmedebiliyorsunuz da. Erbakan hoca ve davası konusunda tek bir kem kelam etmeyen Erdoğan’ı hazmedemiyorsunuz sevmiyor ve  her vesile ile eleştiriyor onun yerine sizin sevdiğiniz dini ve milli ne varsa bunların karşısında olanların yanında duruyorsunuz?!!!
ERBAKAN HOCANIN BU HAYALLERİNİN TAMAMINI ERDOĞAN GERÇEKLEŞTİRDİ!!!
   2002’nin Kasım’ındaki seçimi kazandıktan sonra Erdoğan ve arkadaşları Erbakan'a yapılanların hesabını kızlarımızın eşlerimizin, bacılarımızın saçlarından sürükleyenleri diklenmeden dik durarak  konuları olgunlaştırıp tüm yasakları peyder ,pey kaldırmanın yanında bunların onurlandırılmalarını kim gerçekleştirdi?!!!
  Kur’an kurslarımızı basanları, İmam Hatipleri kapatanları, İmam hatiplilerin Yüksek öğrenime geçememesi için oluşturulan katsayı zulmünü kim kaldırdı?!!!
   Bu zulümleri kaldırmak Erbakan hocamızın hayali değil miydi?
   Bu hayalleri Erdoğan ve arkadaşları gerçekleştirmediler mi?
   Refah partisinin kapatılması için gereken ortamı yaptıkları din ve ahlak ile yasa dışı haberlerle dava açılması için gereken ortamı oluşturan, darbelere alkış tutan gazetecileri, işadamlarını, akademisyenleri, sanatçıları çıkarttığı yasalar ve yönetmeliklerde yapılan değişikliklerle devreden  Erdoğan çıkartmadı mı?
ERBAKAN HOCANIN HEDEFİ ÜNİVERSİTELERDE BAŞÖRTÜSÜN KALDIRMAK İKEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BAŞ ÖRTÜ MESELESİNİ TÜM OKULLARDAN VE KAMUNUN TAMAMINDAN KALDIRDI!!!
  Erbakan hocamın hedefi Üniversitelerde başörtüsü meselesini çözmek iken bunu da aşarak tüm kamuda çözen, Kuran eğitim ve dolayısıyla Kuran Kurslarını esaretten Erdoğan kurtarmadı mı?
  Milli Görüşçüler Ayasofya’ya “Mazlum Mabet diyorlardı” Ayasofya’yı Erdoğan cesareti ve dirayetiyle ibadete açtırmadı mı?
   İmam hatiplileri katsayı zumlundan Erdoğan kurtarmadı mı?
   Bu ve inanların ensesinde onlarca yıl boza pişirilmesine sebep olan onlarca zulümden de Erdoğan  ve arkadaşları tarafından kurulan hükümetler kaldırmadılar mı?
ERBAKAN HOCANIN AĞIR SANAYİ HEDEFİNİ SAVUNMA SANAYİSİNDE KENDİ KENDİMİZE YETMEMİZİ %80’LERE VE İHRACATI 36 MİLYARDAN 225 MİLYAR DOLARLA ERDOĞAN ULAŞTIRMADIMI?!!!
 Başta Altın motor olmak üzere ülkemizin ağır sanayi hamlesine ulaşma hayali olan Erbakan hocamızın bu konudaki hayalinin Anadolu sathına yayınlan yüzlerce Organize Sanayi bölgesinde akla gelebilecek tüm sanayi ile elektronik ve elektrikli aletlerin üretilmesiyle İhracatımızı 36 milyar dolardan 225 milyar dolara çıkartmakla ve  Savunma sanayisinde kendi kendimize yetme oranımızı %80 ler çıkartmasını ve bunlarla Azerbaycan’ın onlar yıllık işgal altındaki Karabağ bölgesinin Ermenilerden kurtarılmasını sağlarken ,Libya’nın emperyalist uşakları tarafından işgalini ve yurt içi ile dışındaki terör operasyonlarının yapılmasını Erdoğan sağlamadı mı? 
  Başta merhum Erbakan olmak üzere inanların maddi ve manevi hayallerinin tamamına yakının  yanında din düşmanlarının mahkemelere çıkartılarak anayasamız ve yasalarımızda belirtilen cezaları da almalarına mesleğine, rütbesine ,eğitimine bakılmadan  Erdoğan tarafından sağlamasına rağmen  Milli Nizamdan bu yana canınızla, malınızla desteklediğiniz siyasi partinin hangi akıl ve izanla  bunların tamamına karşı olanlarla ittifak yapmasına rağmen desteklenmesini açıklayacak varsa beri gelsin.!!!
     Hak ve batıl arasında gereken ayrımın zaman geçilmeden yapılması ve  ayırımın ardından ise herkesin dünya ve ahiret mutluluğu için kimlerin yanında saf tutacaklar onların yanında  olmaları, aksinden ise kaçınmaları dileğiyle. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

 


17.01.2022 07:30:00

Ali Genç

SAADET KURAN EĞİTİMİNE”ORTA ÇAĞ ZİHNİYETİ”DİYENİ HAZMEDİP ERDOĞAN’IMI HAZMEDEMİYOR?

SAADET KURAN EĞİTİMİNE”ORTA ÇAĞ ZİHNİYETİ”DİYENİ HAZMEDİP ERDOĞAN’IMI HAZMEDEMİYOR?