Geçen hafta Aksaray Ticaret Borsası başkanı Hamit Özkök tarafından başlanan, Ticaret  ve Sanayi Odası başkanı Cüneyt Bağdadi Göktaş, Ziraat Odası başkanı Emin Koçak, Vali Hamza Aydoğdu, Belediye Başkanı Dr. Enver Dinçer, Aksaray Girişimci Muhtarlar Derneği başkanı Enver Ağaçdelen CHP il başkanı Ali Abbas Ertürk  ve dünde iş adamı Mehmet Tıpırdamaz tarafından meslektaşlarımız yapılan davetle onurlandırılırken bu gün Saat 10’00’da meslektaşlarımız İyi Parti Aksaray il başkanı Ömer Faruk Ağır’ın misafiri olacağız.
  Bu buluşmada yüksek ihtimal ile başkan Ağır gündemle ilgili açıklamalarda bulunması bekleniyor.
  ONURLANDIRILMAYLA EV SAHİPLERİDE,MİSAFİRLERDE MEMLEKETTE KARLI ÇIKTI!
  10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününden birkaç gün önce başlatılıp dün İş adamı Mehmet Tıpırdamaz tarafından yapılan davetle bu gün İYİ parti il başkanı Ömer Faruk Ağır’la devam ettirilen meslektaşlarımızın onurlandırılmaları ve bazı kurumlar tarafından “Çam sakızı Çoban armağanı” misali hediyelerle de onurlandırılmaları ilimizin meslekte 46 yılının içinde  ve dolayısıyla da mesleğin en kıdemlisi olarak yapılanlarla genç meslektaşlarımızın onurlandırılmalarıyla mesleğimizin özendirici ligine yapacağı katkı nedeniyle kıymetli buluyorum.!!!
   Tüm toplantılar yazılı ve görsel medya ile internet medyası ve Radyolarda haber olarak yayınlandığından bu yazımda bunlardan bahsetme yerine senede iki defa mesleğimizle ilgili yapılan yıldönümlerindeki etkinliklerin birkaç faydasını zikretmek istiyorum;
   Onurlandırmanın mesleğimizin özendirilmesine katkısının yanında artı faydalarından ilki sermayesi bilgi olan meslektaşlarımızın Ticaret Borsası, Ticaret ve Sanayi Odası ile Belediyenin toplantılarında ise kurumların hizmetlerinin anlatılmasıyla özellikle genç meslektaşlarımızın hard disklerine yapılan depolamayla konu öncelikle aktüel olarak işlenmesi ve işlenecek olmasıyla kurumların hizmetlerinden kamuoyumuzun haberdar olması sağlandı.
     Mahalli ve genel medya organlarında meslektaşlarımıza ömür boyu yeri ve zamanı geldikçe de kullanacakları değer biçilmez hazineler kazandırıldı. !!!
  Meslektaşlarımızın  hizmetlerini anlatan kurumlardaki bilgilenmenin yanında sunum yapılmayan davetlerde yapılan konuşmalarda çoğunun farkında olmadıkları bilgiler nice onlarca yıl sonra bile yeri geldiğinde beyinlerinin saklanılan yerinden çıkıp o anda akıllarına geldiğinde bunların kullanılabilmesiyle öğrenilenin hiç birisinin boşa olmadığı daha iyi anlaşılacak.!!!
   Bir nevi koşuşturmaca içinde geçen  bu davetler ve Millet İttifakını oluşturan CHP,DP ve Gelecek patileri il başkanları Ali Abbas Ertürk, Servet Ceylan Muhammed Dilmaç’ın katılımıyla Ali Abbas Ertürk tarafından  yapılan  açıklamada verilen bilgilerde  bu gün İYİ Parti tarafından yapılacak açıklamalarında güncel olarak kullanılabileceği gibi yakın, orta ve uzak gelecekte bile yeri ve zamanın geldiğinde kullanılacak olmalarının yanında arşivlerine de koyacakları kanıtlara sahip oldular.
   Yapılan davet ve toplantıların bu sayılanlar kadar önemli faydasından biriside mesleğin en eskilerinden en yenilerine kadar olanların kahır ekseri sinin toplantıların tamamında bir araya gelmeleriyle bir birilerini tanımaları oldu.
İLİMİZ VE ÜLKEMİZLE İNSANLIK ALEMİNİN MUTLU İSTİKBALİ İÇİN HER GAZETECİNİN YAKIN ORTA VE UZAK VADEDE YAPACAĞI PLANLARI OLMALI VE PLANLARINI PEYDER PEY AZİMLE GERÇEKLEŞTİRMELİ!
   Tüm meslektaşlarımızın Hakkın emirler çerçevesinde sırasıyla ilimizle bölgemiz ve ülkemizle tüm insanlık aleminin faydasına olacak hizmetleri yaparak Halka Hizmetle Hakkın rızasına kavuşabilmeleri için her zaman ve her şartta Hakkı gözetip, batılı yerecek şekilde birimizin bin olması için yakın, orta ve uzak vadeli planlamalar yapmaları ve meşru çerçevede planladıklarının gerçekleştirilmesine kadar hiçbir zaman umutlarını kesmeyerek istikrarlı şekilde ve kararlıklarından milim şaşmadan yollarına devam etmelerini diliyorum.
    Rabbim yar ve yardımcımız olsun. 

 


13.01.2022 06:57:00

Ali Genç

ONURLANDIRMAYLA GENÇLERİN GAZETECİLİĞİ SEÇMESİ TEŞVİK EDİLDİ!

ONURLANDIRMAYLA GENÇLERİN GAZETECİLİĞİ SEÇMESİ TEŞVİK EDİLDİ!